Prenses-annesi1 Kızım 5 aylık gece uykusu vardı uyurdu sabaha kadar eskiden ama 2 gecedir 10da uyuyup 1de uyanıyor daha sonrada 4 yada 5 e kadar uyumuyor bir türlü sizde durumlar nasıl diş mi çıkartıcakta bukadar huysuz ve uyumuyor acaba?
invisible33 Prenses-annesi1 şimdiye kadar gece uykusu olması çok güzelmiş cidden maşallah çünkü biz 2,5 aydan beri 9 da zor uyuyup defalarca uyanıp 1 de emmeye kalkıp sonra 2 saate bir emmek için kalkıyor bazen 3 saate bir
Glcnckr35 Prenses-annesi1 aynı sıkıntı bizdede war uyumuo bi türlü cok yoruldum bende uykusuzkuktan başım çatlıo artık
Dzz Prenses-annesi1 benimde 5. Ayına kadar geceleri güzel uyurdu bikac gündür gece saat başı uyanıyor neredeyse biberi ağrıyor gibi miz miz gözünü de açmıyor anlamadım bende
Prenses-annesi1 invisible33 çok güzel uyuyordu eskiden 10da uyurdu 5 6 gibi kalkar emer yine uyurdu 7 8 e kadar ama 2 gündür uyumuyor kalkıyor hep dişlerinden olabilir diye düşünüyorum bende
invisible33 Prenses-annesi1 olabilir canım uyku gerilemesi yaşıyorlar atak ödenmeleri diş çıkarma dönemlerinde ama bizim berdesyse bunu sürekli hale getirdi maalesef 😓
Prenses-annesi1 invisible33 inşallah yakın zamanda bir düzene oturursunuz sizde çok zor uykusuzluk 5. Ayda böyle bi durumla karşılaşınca sinirlerim bozuldu benimde uyumuyor diye
Dzz Prenses-annesi1 eşim eczaneden bi krem almış dişe sürülen pek kullanma taraftarı değildim bikere denedim bi fark göremedim de açıkçası. Dişler şimdiden ağrı yapar mi birde kulağını çok kaşıyor uykuya dalarken bi bağlantı var mı acaba 🤷♀️