GizemCemre Kızıma bebek oturma minderi almak istiyorum çünkü çok oturmak istiyor 5.5 aylık etrafına yastık koysam da deviriyor alıpta memnun kalan var mı yoksa gereksiz bişey mi ve kullananlar ne kadar süre kullandı
Papatyaseverr GizemCemre ben aldım güzel ama biz büyüğüz 8e giricez ona koyunca devriliyor artık 😂 sizinki kücük deviremez onu kullanışlı 😊
Zeynepmirac GizemCemre ya biz üç buçuk aylığız beş aylıkta oturtmaya başlasam çok seviyor çok mu erken olur herkes altı ya bekle dedi ama durmuyor velet
bluekoala GizemCemre bebe yatmaz diyosun herhalde 😁suan biz 5bucuk aylıgız bıraz daha geçsin öyle alıyım doktorlar 6.aydan sonra destekli oturtun diyorlar🤷🏻♀️
Dygudfne GizemCemre ben aldım kızım 4 buçuk aylık çok memnunum sadece küçük olduğu için arkadan desteklemek için ince battaniyesini koyuyorum
Papatyaseverr GizemCemre tabi canım daha büyükken bile kullanılıyor 1 yasa kadar sanırım 😊🌸 ama kendini deviriyorlar hahaha cok tatlı oluyor ağlar görmezsen çevrilmek için 😃😃
Dygudfne Zeynepmirac bizim doktorumuz 4 aydan sonra günde 15 dakka olmak şartıyla oturtmaya başla dedi bende başladım
btbgt1025 bluekoala bizim doktorumuz 5.ayda oturtabilirsin demişti biz de aldık ve çok severek kullanıyoruz.
Dygudfne GizemCemre trendyoldan sipariş ettim canım biri resimli göndermiş ya aynı şeklini aldım baya güzel bişey