UzunHatun Zumreee cnm Eminönünde alsana 350 TL’ye bende almıştım ve çok memnunum çok kullanisli şuan korona var 2.el bence alma ama yinede sen bilirsin
Tugce_hckrkmz37 Zumreee bebegold instgramdan bakarsan puseti bebek arabası travel sistem mama sandalyesi kampanyalı 850 tl asırı memnunm kızım 3 aylık
Cgdmltr93 Zumreee Hepsiburadadan 500 TL ye aldım hemde pusetli. Daha uyguna olanlar da var 200-300 e. Bende ikinci el alma bi Hepsiburadaua bak çok güzel ürünler var
Kalp26 Zumreee yanı yararı dokuncaksa 100e veririm evde duruyor Zaten 500e almıstık ıkı kere kullanıldı
Hayalimmmm Bende satıyorum cnm yenidoğan pedli puset ve 3 yaşa kadar uyumlu ful deri travelide var kahverengi istersen resimleri atablirim 2,700 aldım 1bin satıcam bana baska hedıye geldi onu kullanıyorum bunu 2,3 kez anca kullanmısımdır
Yagmur1 Zumreee minio Mint gri renk netten bakabilirsiniz eğer düşünürseniz resim atabilirim 1650 TL ye almıştım 750 TL ye verebilirim
Kalp26 Zumreee travel deıl ama normal bebek arabası daha oncekı postlarıma bakar mısınız resım atamıyorum hata veriyor