dorukalim kızlarr bebeğim 7 ay 5 günlük fakat bugün ağzı aşırı kötü kokmaya başladı böyle lastik gibi değişik bir koku henüz dişimiz yok ama neden olabilir başına gelen var mı??
Mamaqueen dorukalim ihmal etmeyin bir dahiliye doktoruna sormakta fayda var. benimde bebekken baslamis ihmal edilmis olmaliki hala cekiyorum o kokuyu kendimde
Melike_duru Cok denk geldim ben ne zaman hastalansa ağzı şurup gibi kokar oda onun gibi bişey mi acaba 🤔
dorukalim Melike_duru ateş öksürük akıntı gibi bi durum yok ama Allah korusun inşallah birşey olmaz tüm bebebklere de benim bebeğime de ortalık malum:&
yigit57 dorukalim böbrekleri susuz kalan bebeklerin ağızları çok kötü kokarmış ama bu sadece ihtimallerden biri, doktora sormakta fayda var.
dorukalim yigit57 gün içerisinde su vermeye çalışıyorum mama da alıyor emiyor da ama uffff ne zor tahminsizk değil mi hele de şu ortam da :((
yigit57 dorukalim takipli bir doktor edinmen lazım, artık bütün hayatımız online. Bebeğini iki kez görmüş bir doktor olduğunda hocaaaaaammmm diye hemen yazıyosun hemen dönüyorlar.
dorukalim yigit57 var zaten doktorumuz geçmezse tabiki irtibat halinde olacam benimki fikir edinmek 😉
Alya_sare dorukalim emzikten olabilr ara ara kzımnda kokuyor ben dilini agzını karbonatlı suyla siliyorm geciyor gecmezse doktra götrn bogaz enfeksiyonu olablr