kutgun İyi geceler hanımlar sab gaz damlasını 2 aylık bebeğime günde 2 defa 15 damla şeklinde Vermeye başladım dün. Ancak akşam 8den beri uyuyor kaldırıp mama içiriyorum tekrar yatıyor endişelendim normal mi acaba bu gaz damlası uyku yapar mı ??
Prensesannesi21 kutgun Bende sabah 6-7 damla akşam 6-7 damla veriyorum. Sanki sen fazla veriyorveriyorsun
Ealkurt kutgun 2 aylık bebek için beslemeyi 3 saatte bir utanmasa da uyandirmaniz gerekmez mi çok geçmiş saat
Dnzkbln kutgun bizde de uyku yaptı ve hem de kabızlık yaptı sanki sizde de oldu mu ?Doktora sorsam mi diye düşünüyorum
kutgun Fg50 Doktor söylediği için vermiştim çok gazlı rahatladığı için sevindim ama uykusu açılmayınca korkuttu sizin kullandığınız yöntemi de sorayım en iyisi
Ruzgarbaby kutgun 3 kere 5 er damla veriyorum toplam 15 damla 2 aylık bebeğim doktorumuz böyle kullanmamı söyledi
Ealkurt kutgun benim ikizlerim var çok gazlilar gunde 3 kere 8 damla veriyorum öyle bişey yaomadi 2 aylıkken bebekler zaten çok uyuyorlar ondandır bence
Ruzgarbaby kutgun Bize doktorumuz 2 ay kontrolünde artık uyandırmana gerek yok dedi acıkınca o uyanabilirmiş