Zeymeray Doğum yapalı 27 gün oldu ve 3 kere mastit geçirdim. En son genel cerraha gözükmem ile aksesuar memeye sahip olduğumu öğrendim. Anladığım kadarıyla normal meme dokusu dışında oluşan ek meme dokusuymuş. Böyle bir durum yaşayan var mı? 😕😔
Cancancan Zeymeray bende de var ben daha hamile kalmadan önce öğrenmiştim. İstersen fiziksel olarak rahatsız oluyorsan aldırabilirmişin ama sağlık açısından bir sakıncası yokmuş
Muslime Zeymeray arada koltuk altı şişiyor adet döneminde ağrıo aldırmak istedim kanser yol açabilir denildi aldirmadim
Mucizelerveanneleri Zeymeray bende de varmış Doğum sonrası şişmesi üzerine öğrendim ve sürekli sağarak şişliğini indirdim sık sık emzirmek gerekiyor ,Dr alınması gerek sürekli şişer dedi ama şuan rahatsız etmiyor aldırmayıda düşünmüyorum ,
Zeymeray Cancancan emzirirken sürekli mastit oluyorum, sizde de oldu mu acaba? Gerçekten bitmiş durumdayım 😢
Zeymeray Muslime şu an mastit oldum, ve sürekli tekrarlıyor. Bu aksesuar memeden oluyormuş galiba. Sizde böyle bir durum yaşadınız mı? 😔
Muslime Zeymeray bende emziriyorum 8aylik bebeğim aksesuar meme olan koltuk altı tarafındaki göğsüm ucu arada sisip ağrıo ama doktor gitmedim bunun için
Zaman0686 Zeymeray merhaba bende de bu durum çıktı emzirmiyorum ama korkuyorum herhangi bir sorun oldumu sizde aldırdınızmı