EbruSamet Anneler 40. Günde doktor randevumuz var Rahime bakıcak toplanmış mı diye size sorum alttan mı bakıyor yoksa karından ultrasonlamı 🤔
Sltn EbruSamet sezeryan oldum alttan muayene yaptı yumurtaliklarin durumuna baktı Smear testi de yaptı.
EbruSamet Cinarim yani ilk hafta hastaneden taburcu olunca ultrasonla bakmıştı bide az az hep kanamam var bakmasın yanı Alttan🙄
Mel-sin Doktordan doktora değişiyormuş cnm. Geçen birisi daha post açmıştı. Sezeryanli biri ultrason deniz, başka sezeryanlı biri alttan demiş.
Berdemal normale bile ultrasonla bakılıyordu ben dikişlerimin geçip geçmediğine bakması için alttan istedim sizin sezeryanmış bir de alttan muayene yapılmaz
EbruSamet berat3347_ sezeryana bakmaz umarım alışkının gerçi cok bakıldı son Aylar ama kanamam az az var o halde baksın istemiyorm 🤔
MinnakAnne EbruSamet benim 25 gün civarı bitmişti ama herkesin bir olmaz siz doktora gittiğinizde doktora bi danışın ama bence normal
EbruSamet MinnakAnne zaten bi gün geliyorsa bi gün gelmiyor öyle yine de sorarım nolur nolmaz cok teşekkür ederim