bsk89 Oğlum 9 aylik olmaz üzere ve benim sütüm cok az oglumunda inanılmaz bi emme isteği var o yuzden bos boş emmesini istemiyrm sutumn artması icin ne yapabilirim bu zamanlarda fayda eder mi??
Tuba_90 bsk89 ben iki gündür tohum rezene kimyon anason ve ısırgan otunu karıştırıp demledim içtim baya fark etti canım umarım sanada yarar...
bsk89 Zelis07 ilk başlarda bunlar bende ise yarıyor gibiydi ama artık yaramıyor eskisi gibi düzenli yapsam yarar mi acaba
Baharimo Gece yatmadan önce bir bardak boza içmek, bulgur pilavı, maltlı içecekler (maltana vb) ananas yemek, galactagodamladan her gün içeceğe damlatmak. Bir de çok iyi uyumak. Bunlar bende işe yarayan yöntemler. Umarım sizde de yarar👌🏻
bsk89 Baharimo uyumak benim icin hayal gibi o kadar sık uyanıyor ki oğlum geceleri bide calisiyrm üstüne zombi gibi dolasiyrm desem yeridir😊😊
Zelis07 bsk89 ben hergn içiyorum ikişer bardak hepsinden. Tahinde bi kase. faydasını görüyom yapın bnce👍🏼
Dilberrr Bu süt olayı kişiden kişiye değişiyo ilk cocugumda herkes rezene humana falan demişti kullandım bi değişiklik olmamıştı şimdi 6 aylık kızım var sütümü artıran şey sade soda oldu ve gazınada iyi geldi
Zelis07 bsk89 ewet canım sıcak su biraz seker karıstırıp acıyorum biraz ekmek bandr ye yada kasıkla bn seviyorum öle
Momzone Betbet rezene cayına basla. Sıcak havluyla gogsune bastır ya da sıcak dusta gogsune masaj yap. Hemen ardına emzir. Süt arttırıcı damlalar var galactago ve bestlak bunlardan al. Bi de stres yapma
Zelis07 Betbet canm yukarda yazdm. Üzüm hosafı incir hosafı kaynat iç tahin ye bol su iç humana cayıda iç. Ben faydasını gördm insallah sende görürsün. Bide bol bol emzir. Uyandr emzir sürekli memende uyusun hatta. Panik yapma gelir kötü düşünme hiç 🤲🏻
Masalgulden Betbet banyo yap sicak su ile masaj yap mutlaka hosaf ve irmik cok iyi geliyor ama en onemlisi UYKU UYKU UYKU...GUZELCE uyuyunca bi bakarsin sut dolmus memeler:))
Momzone Betbet mutlaka kuru dutu sıcak suda kaynat suyunu ic o da cok ise yarıyor Aynı sıkıntıyı ben de yasadım cnku