Osgee Ek gıdaya başlayacağımızdan dolayı mama sandalyesi arayışı içindeyiz tavsiye edebileceğiniz mama sandalyesi var mı?
Pyrzmom Osgee bnde aldım ama cnm e ebebekte baby plus double mama sandalyesi daha gelmedi bekliyorum dün sipariş veröiştim
Melekkamer Osgee merhaba joie mimzy lx mama sandalyesini önerirüm çok memnunum. Üç kademe arka destek koltuk ayarı bir de koltuk yükseklik ayarı var . 2 masa tabağı var. Tavsiye üzerine almıştım ben de.
Mrbmrb Osgee ikea biraz kucuk gibi almayı düşünürsen şayet. Ben de ikea var. Ayrıca bir de 2.el chicco aldım
Wolverine Pyrzmom bunu kullanıyoruz bize hediye gelmisti. Bende başka birşey almaya gerek duymadim. Gayet de güzel
Pyrzmom Wolverine sevindim cnm cok para vermek istemedim acıkcası birde kullanıslı geldi inş bizede iyi gelir☺️
Emine6666 İkea antilop.. Kesinlikle çokk memnunum. Mama sandalyesi ne o kadar para vermeyin. Çok işlevsel çok kullanışlı. İyi ki almışım dediğim birsey gerçekten
Tugbadrsn Emine6666 Sizdeki gibi benimde geröekten mama sandalyesine çok para vermeyin aynen bende arkadaşık verdğ bana ben almadım bile english home marka yazıypr üstünde ordan almış hiç doprı düzgün kullanmamış
Wolverine Pyrzmom evet minderi bana da ince gelmişti ben de değiştirdim. Ama gel gör ki şimdi minder bile kullanmiyoruz.