Cansu_levnt0809 Oğlum 1 ay 22 günlük pusete koyuyorum gündüzleri evin işlerini falan yapıyorum uykuya kalıp almıyorum bazen uyuyor kayınvalidem kanbur olur sırtı falan diyor sürekli anne karnındayken de öyle duruyodu diyorum çok sinir oluyorum 😔
Alpkusunannesi Cansu_levnt0809 canım dinleme ya karnana dırdırı bitmez ama istersen daha rahat bir yere yatır yatağı varsa oraya alıştırmaya çalış tabi en iyisini anne olarak sen bilirsin 🙏
Neib Cansu_levnt0809 bence hiçbirşey olmaz canım benim kızım doğduğundan beri sabahtan gece yatana kadar uykularını orada yapardı ki şu an 1 yaşında mamasını biberonla yine onun üstünde içiyor çok seviyor🥰
gknrylmaz Cansu_levnt0809 benim de bebeğim ilk doğduğu zaman 1,5 aya kadar çoğu zaman pusette uyudu gündüz uykularını. Şuan da 3 aylık ve hamağında uyuyor. Bi sıkıntı olmadı şükür olsun şu ana kadar. Annesi siz olduğunuz için nasıl rahat edeceğini en iyi siz bilirsiniz o yüzden He diyip geçmenizi öneririm ☺️
TgbSG Cansu_levnt0809 pusetler yeni doğan bebeklere göre üretilmiştir. Bir yerde okumuştum böyle bir yazıyı
Cansu_levnt0809 Alpkusunannesi evet yatağı var ama gündüzleri pek huzursuz olduğu için orda rahat yatıyor birlik oturuyırum birde ondan yani 😏
Alpkusunannesi Cansu_levnt0809 allah yardımcın olsun kardeşim birlikte oturmak çok zor ben ayrıyım ama ben çok çaba sarf ettim ama susturdum sonunda çok şükür 🙏
Utkum19 Biz 4 aylık olduk ben hala kullanıyorum rahat etmiyo olsa durmazdı zaten. İş yaparken yanında zaten daha rahat oluyorsun👍🏻 Boşver kaynanayı çok bilmişler herzamanki gibi 😂
zeynnep Cansu_levnt0809 saglik ocagindaki ebe 3 aydan once onermiyorum dedi bende icine destek koyup düz durmasini sagladim oyle kullandim simdi 3 bucuk aylik desteksiz kullaniyorum.
minikailemmm zeynnep 3 aydan sonra en fazla 1 ay kullanıyo ki o nasıl saglık ocagı bebek dönmeye baslayınca asla durmuyo zaten içinde pusetin amacıda yeni dogan döneminde kullanmak için sağlık ocagındaki kimse artık o biraz sacmalamış 🤔
Alpkusunannesi Cansu_levnt0809 ah kardeşim ah benim kaynanamla yaşadıklarımı sabaha kadar yazsam roman olur ama bence durumu bırak eşin halletsin ben öyle yaptım.
zeynnep minikailemmm aynen dönüyor şu anda çok kullanamiyorum biyere giderken iyi oluyor.bilmiyorum ebe niye öyle dediyse destek koy düz dursun dedi bende uyguladim napim.
minikailemmm zeynnep aynen cnm onlar bişey diyince hemen yapıyoruz ama inan her denilenide dinlememek gerek arastırmak lazım iyice bosuna almış gibi bişey oluyor cok kısa süre kullanınca 🤔
Yunusemir Cansu_levnt0809 bana da öyle dediler bunun içinde rahat etmiyor sanki , yok işte beli ağrır buna çok koyma kızım çok duymayn ama fazla da tutmayın içinde ben iş yaparken yemek yerken koyuyorum onun dışında beşiğinde oluyor
HevalDikmen Ben doğar doğmaz koymuştum kaynanamda altında yastık koymuştu doktora da öyle gitmiştik doktor baya kızmıştı bize anne karnında kafası ayaklarına değiyor bu çocuk böyle düşer koca karı bahanelerini dinlemeyin demişti
Cansu_levnt0809 HevalDikmen evet bana da bir kişi öyle dedi ama işte ne ediyim kaynanam kanbur olur diyor bende battaniye koydum düz olsun diye