Damla_K Kızlar Ankara da rutin göz muayenesine nereye goturdunuz? Kızım 2 aylık Sami ulusa baktım randevu bulamadım burası sıra alarak bakar mı randevusuz? Veya özel göz doktoru var mı bu muayeneyi yapan bildiğiniz ?
Melekliiik Damla_K canım etlik lokman hekimde bi doktor var adını suan hatırlayamadım ona goturdum ben cok memnun kaldım
Damla_K Ballilokmamelmaliturtam muayene ücreti hakkında bilgin var mı canım bu yenidogan goz muayenesi yapıyor mu orası yani
Ballilokmamelmaliturtam Damla_K Biz gittiğimizde yapıyordu canım telefonla da bir sor istersen. Oğlum sağlık sigortası var ücreti hakkında bilgim yok maalesef canım
Damla_K Birannebirfurki randevu bulamıyorum canım cok tesekkurler özel tercih edicem sanırım özel de bilgimiz var mı
Ballilokmamelmaliturtam Damla_K Vardı canım çocuk doktoru Ali selman bey var ona gidip seni yönlendirebilir
Melekliiik Damla_K evet göz için. Kalça ultrasonu da var bildiğim kdarıyla ben demetevler lokman hekimde yaptırmıstım. Kulak için de sincan lokman hekimde var