Hanis Arkadaşlar kızım 10 aylık ve hiç ki şekilde kaşığı kabul etmiyor itiyor eliyle acmiyo ağzını gerçekten çok zor süreç sinir küpü oluyorum yani varmi bı tavsiyeniz neden böyle 10 aylık 8 buçuk kilo yemediginden kilo alamiyo artık çok canım sıkılıyor
Zk95 Hanis bende sadece biz böyleyiz zannediyordum 🙄 10 aya girdiğimizde beri ek gıdaya bayılan bebek gitti herşeyi iten Bi kız geldi resmen. 9 aylıkken 7 buçuk kiloydum bizde bu ay gitmedik daha ama 8 kg olmamıştır daha umarım geçici Bi süreçtir, 😔
Purple13 Hanis biz 9. Aydan beri açmıyoruz ağzımızı. Doğduğundan beri iştahsız bebek. Boşsa sokuyor ağzına asla kaşıkla yemiyor. Eline veriyorum önüne lokmalar koyuyorum kendi yiyor oynaya oynaya e yoğurt çorbalar falan yok hiç. 45 dk bir yumurta Yiyor elinde. Yesinde beklerim ama bazen sadece oynuyor
Hanis Zk95 umarımm canım umarım insanların eleştirilerinl bunaltiyo beni bu çocuk zayıf ay bu çocuk hiç bişey yemiyo ayy nasıl alistirdin sen bunu Allahimm bitmediler gitti
Hanis Purple13 aynı canım hiç bı fark yok herşeyi eline veriyorum artık ama tabi malum çorba yogurt sebze yemeği yiyemiyor maselef eliyle yiyebildigi kadar işte