Eminenurturk Merhaba anneler bebeğim 36 günlük memede sadece 5 dakika kalıyor önceden 10 dakika falan kalıyordu iki gündür böyle biberonla sütümü vermeyi deniyorum doymuyordur diye ama biberona gelince öyle bi bağırıyor ki sizce doyuyuormudur ne yapabilirim
Smy16 Eminenurturk doyuyodur annesi benim bebişimde dogdu dogalı çok az emiyo biberonu vermeyin ona alışırsa memenizi reddebilir siz emzirin sık sık emzirin az emiyosa
minikkalp Eminenurturk benim kızımda 1aylik aynı sorunu yasiyorum.ozellikle geceleri hiç ememyordu. Dün kontrole gittiğimde doktora bahsettim burun tikanikligindan kaynaklandığını söyledi. Burnunu temizlettik hastanede gerçekten de etkisi varmis. Dün çok güzel emdi. Burnuna bakın bı belki sizinkide öyledir
Eminenurturk Smy16 zaten almıyor asla ne onu ne yalancı emziği sık sık emziriyorum kilosu da az 2.5 doğdu sedece yarim kilo almış 1 ayda kontrolde iyi dendi ama ne bilim
1anne1bebe Merak etmeyin doyuyordur daha midesi ne ki günde 5 6 defa çişli bez alıyorsanız sorun yok demektir