Taze_annee Bbgm dun sunnet oldu ama pipisi hem sisti hemde kipkirmizi kac gunde iyilesr acaba 7 ay 27 gunluguz
TinkyWinky Taze_annee 10 gün oldu bizimde ödem git gide azalıyor korkulacak bir durum yok enfeksiyon kaptırmamaya çalışın yeterli 😌
mechule Taze_annee bizim iki hafta oldu olalı şişlik ve kızarıklık normal daha yeni yeni düzeliyor bizimki. Krem verdi mi doktor
Mervemerveesk Taze_annee oo çok normal🙂 1 haftaya geçer yavaş yavaş. Panik yapmayın, günden güne iyi olduğunu göreceksiniz zaten
Borabay Taze_annee şuan iyi gibi bil jrem sürüyorum bezine fucidin çok az bi kanama oldu ilk gün birazcık şimdi geçti huysuzlugu Dr bu bilgilendirme kağıdı vermişti isterseniz atayim
Seliminannesiii Taze_annee normaldir canim bizimde 10 gün once oldu sünnet daha yeni normal rengine dönüyor ilk 1 hafta gecsin normale dönmeye baslayacak bizimkide cook kızarıktı bakamiyordum bile ben ciger gibiydi
Dilannn123456 Taze_annee sürmek zor oluyodur sıcak suyun içine koyun biraz o su gibi olacak üstten damlatın birkaç damla
mechule Taze_annee şırıngaya koyuyordum kremi sıcak suda eritip şırıngayla sıkıyordum çok rahat oluyordu
Esin95 Taze_annee benim oglum da 7 ay 28 günlük yaptırmayı düsünüyorz ama koronadan dolayı korkuyorm gittiginzde hangi önlemler alındğ memnun kaldınız mı, birde özelde mi devlette mi yaptırdınız hangisini önerirsnz?
Taze_annee Esin95 biz ozelde yaptirdik cok bir önlem olduğunu ben dusunmuyorum acikcasi ben cok dikkat ettim ama calisanlar oyle degildi bnce
Esin95 Taze_annee allah korusn yavrularımızııı. İstanbuldayım siz nerde yaşıyorsunuz önerdiginz hastane doktor var mı birde iyilesme süreci nasll