Tomi Anneler, bebekleriniz gaz sürecini ne zaman atlattı. Benim bebek 3 ay 2 günlük oldu. Hala devam ediyor. Her gün akşam 19.00 gibi başlıyor, yarım saat sürüyor. Biogaia, metsil kullanıyoruz. Artık geçmesi lazım diye biliyorum. Ne kadar sürer acaba?
Gamze-S Tomi bize doktorun söylediği minimum 3 ay maksimum 6 ayda biter. Allah kolaylık ve sabır versin umarım hemen biter 😩
dertlikerkenez Tomi şanslıysanız büyük çoğunlukta olduğu gibi 3 aydan sonra azalır 4 aydan sonra biter. Daha az şanslıysanız kız bebeklerde 5 aya kadar, erkek bebeklerde 9 aya kadar sürebiliyormuş. Bizim 7 ay sürdü. Şanssızsanız 1 yaşına kadar bile devam edebiliyormuş. Allah sabır versin.
Tomi Kusursuzhata 3 aya biter demişti doktor. 2 aydan sonra bir şiddetlendi. İlk ayda bu kadar yoktu.
Gamze-S Tomi 😭evet bencede çok ama merak etmeyin azalarak bitiyo. Şuan 3 aylık oldu benim oğlum bitmedi ama azaldı en azından sürekli ağlamıyo artık
SumeyraSs Bizim de 47 günlük ama her akşam 6 9 arası aralıksız ağlıyor. Çok zor bu gaz sancıları. Hiç bi damla da etki etmiyor 😣