Dba Merhaba arkadaşlar ikinci ay aşimiz yaklaştı ateşlenme den korkuyorum nasıl atlattınız sizler önceden önlem aldınızmi?
urasinannesi34 Dba bızde herhangı bı sıkıntınolmadı cnm ates huzursuzluk vs cok sukur yasamadık ben her ıhtımale karsı yrım olcek calpol vermıstım asıya gıtmeden
Mom091 Dba aşıdan önce bebeğe ateş düşürücü içirilmez. Evet ateş oluyor bazı bebeklerde. Benim kızımda olmuştu. Bir çay kaşığı calpol verip üzerini incelttiğimde düşmüştü
Nacves Dba bizde bu hafta olduk aşı o gece ateş oldu doktorumuz 38.5 geçerse kalpol. Verin dedi ama biz 38.3 olunca verdik o gece 38.5 civarıydı hep ateşi çok uyku hali vardı üstünü ince yatırdım ıslak bezle sildim hep o şekilde atlattık sabah düştü ateşi
Betim Dba ateş oldu benim bebeğimde de 2 ay 8 günlük 💙 38 i geçerse ateşi yarım çay kaşığı calpol verin dedi doktorumuz öyle yaptık düştü ateşi, ince giydirdim bir daha da yükselmedi
Deletedmom98 canım birinci aşısında ne oldu ateşi cıktımı? biz mızmızlanarak geçirdik eve geldim meme emerken bile inliyordu calpol verdim cay kasıgı biseyi kalmadı Allaha sükür ateş olmadı bir kere ateşlendiyse bidaha ateşlenir diye biliyorum
Deletedmom98 Dba şükür 🤲🏻 ateşi olmaz o zaman genede takip edersin eve geldikten sonra calpol ver bişe olmaz Allahın izniyle
ayseeeey Dba Canım aynı bu şekilde bende sormuştum arkadaşlara ben aşırı korkmuştum çok şükür iyi geçti 37.7 oldu ateşimiz sonra düştü calpol aldık ateslenirse diye korkma her çocuk bir olmuyor kimisi çok ateşli huysuz kimisinde bişey olmuyor.
Mickeylover Dba canım korkma biraz mızmız oldu bizimki o aksam sonra bişey klamadı. Bol bol emzir emiyorsa demişlerdi ve ateş 38 r yaklaşırsa calpol ver