Gonci Kızlar 4 ay olucak doğum yapalı adet olmadım hala sizler ne durumdasınız? Bide ara ara kasıklarım da ağrıyor olamadığım için sanırım sizde de öylemi😭 Annem 1 yıl olmamış bende öyle olurum kesin normal de de düzenli olmazdım zaten👍
Tbmtnrmk Gonci Benim düzenliydi doğumdan önce. Tam 12 ay sonra oldum ben de ağrım falan da olmuyordu.
Gonci Gamze3466 maşallah bende kesin öyle olcam ya sezeryan oldum bende☺️Dert etmiyorum aslında da kasık ağrısı sinir ediyor olmusum gibi aynı
Mustafakemalinannesi38 Gonci bende aynı canım 4 ay oldu adet olamadım 😊galiba bebişleri emzirmekle alakalıymış ne kadar emzirirsek o kadar gecikecek galiba
Gonci Mustafakemalinannesi38 valla aynen oyle olcak galiba ☺️ Ama emzirirken adrt olanda var ilginç valla☺️
Gonci [silindi] aynen ya olmamakta çok kötü benim bide karnım çok şiş adet olamamaktan sanki tekrar hamile karnı gibi😂
CBM Gonci Doğum yaptıktan sonra 2. Ayımda oldum. Emzirmeyle alakalı diye okumuştum bi yerde. Sadece meme ile besleyen anneler daha geç olabiliyormuş. Ben meme ve ağırlık olarak mama vermek zorunda kaldığım için erken oldum sanırım.
Gonci CBM anladım canım ilginç gerçekten hayırlısı olsun napalım. Vücuda rahatsızlık verdiği için zor oluyor ister istemez