Oglum 4 aylik oldu 1.5 ay sadece anne sutu aldi. Fakat sonrasinda sariligi geçmediği icin doktorumuz anne sutu sariligi uzerinde durdu ve mamaya basladik sariliginiz gecti cok şükür. Oglum buyudukce sutum ciddi anlamda yetmemeye başladı zaten 80 ml ancak geliyirdu simdi azaldi iki gogsumden 60 ml ancak çıkıyor. Mama olarak doktorumuz bebevita inermisti aptallik ettim hic iceriigndeki seyleri arastirmadim bugun tesaduf instagramda bir bebek sayfasinda palm yaginin zararlarini gordum birde ne goreyim bebevita da var !! O kadar zarali bir yağmış ki ogluma nasil yaptim bunu ben o kadar üzülüyorum ki keske cok cok sütüm olsaydi neler neler yaptim artsin diye ancak o kadar geliyor😔 sakin yanlis anlasilmasin bebegini sadece mamayla besleyen annelerde var asla ve asla mamayi zehir gibi görmüyorum sadece esime aldanip sirf bimde çalışıyor icerikleri arastiriliyor dedigi ve ona inandigim icin kendime kiziyorum😔 bu yag cok zaraliymis . Vicdan azabı cekiyorum su an. Var mi palm yagi ivermeyen baska mama yada smilac nasil gaz , kabiz vs yapıyor mu memnun kalir miyim kullananlar yazabilir mi lutfen😔 simdiden teşekkürler🙏