ZelihaYusuf öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de bebeğim 10 günlükken covid oldum. Bebeğe sütten geçebileceğini söylediler bebekte pozitiftir dediler. Testimiz pozitif çıkalı 19 gün oldu bugün.biz hastalığı atlattık. Kızımda aynı tarihlerde ishal başladı hala devam ediyor ne yazık ki. Gaitası temiz çıktı ancak ishal covid kaynaklı olabilir dediler. Bebeğinizin ateşini sık sık takip edin burda önemli olan bulgunun bebek için ateş olduğunu söylediler. Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorsunuz sizi çok iyi anlıyorum. Moralinizi yüksek tutun. Ayrıca size verilen ilaçlar var ise emzirirken kullanmamanız gerekiyor. Doktor bana ya mama ver ilacını kullan ya da emzirmeye devam et ilaç kullanma demişti. Tabi burda sizin belirtileriniz ve hastalığın ilerleyişi de önemli. Eğer kendinizi kötü hissediyorsanız mama vermekten çekinmeyin ilacınızı kullanın. Şu an aklıma gelen bunlar, ben de henüz covid psikolojisinden çıkamadım evde hala maskeyle duruyorum. Bebeğimin her şeyinde covide yoruyorum belki de yanlış yapıyorum. Allah yardımcımız olsun.