iyimserperestt Allahım o kadar dikkat etmesine rağmen bulaşmış duyduğumdan beri çok kötüyüm dua edin kızlar kimin duası kabul olur bilinmez. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin bize bulaşmaz demeyelim dikkat edelim. 😭😭
Prens0205 iyimserperestt rabbim şafi ismiyle şifa versin evde karantinada mi bol su ve c vitamini içsin eczaneden aldırsın birine inşallah tez vakitte geçer bende çok korkuyorum artık mahallemizde de karantinada olanlar varmış daha dün öğrendim
Nisam3553 iyimserperestt Canım çok geçmiş olsun daha önce bu hastalığı yakınım geçirdi. Mutlaka kan sulandırıcı kullansin. Coviti atlatıp kan pıhtılaşmasindan ölen çok insan varmış doktor böyle söylüyor bilginize. Gelmiş geçmiş olsun inşallah
iyimserperestt Zahidenur79 sagol canım amin inşallah ya. İlaçları aldıgından beri biraz hafiflemiş ama bakalım inş agırlaşmaz 😭
iyimserperestt Prens0205 evet canım karantinadalar çıkmıyorlar. Evet alıyormuş bol bol su c vitamini falan bakalım allahın izniyle atlatıcak inş. Evet iyice arttı artık mecbur olmadıkça çıkmıyoruz biz ama işte 😪
iyimserperestt Nisam3553 yaaa hiç bilmiyordum sağol canım teşekkür ederim sorarım bi bakalım kullanıyor mu.
Nisam3553 iyimserperestt Kullansın inşallah tez zamanda şifa bulur . Sizde sıkmayın canınızı ona moral verin en önemlisi bu 🤲
iyimserperestt Nisam3553 inşallah canım çok teşekkür ederim. Yapabildiğim tek şey dua Etmek allahın izniyle atlatacak. 🤲🏻