yavuzselmmmm88 Kızlar 5 aylik bebegim yatıyordu bende labovaya gitmiştim kardeşi kafasına ıslak mendil paketini vurdu çok canım sıkkın bisi olur mu on tarafa vurdu hemen elinden aldım ama ilk engel olmadım emzirdim su gibi kustu nolur yardım edin
Hilallll2020 yavuzselmmmm88 bişe olcağını sanmam. Ağladımı çok bebeğiniz? Gözlerinde kayma var mı fışkırır derecede kusma vs
yavuzselmmmm88 Hilallll2020 yok çok ağlamadı ağzı doluydu geri yuttu fışkırır tarzda olsa yutamaz herhalde kayma fln da yok
Hilallll2020 yavuzselmmmm88 korkmayın bişe olmaz inşallah anorml bir durum görürseniz dr gidersinz takip edin 😊
yavuzselmmmm88 Hilallll2020 sağol canım bu fışkırır tarzda kusma nasıl oluyor yani engellenemiyecek şekilde mi oluyor
yavuzselmmmm88 Hilallll2020 bide bingildak okadar korumasız bi yapıya sahip değil yazıyordu bisi olmaz dimi canim
Hilallll2020 yavuzselmmmm88 benim oğlum 7 aylıkken yataktan düştü kafa üstü hamd olsun bişe olmadı yinede çok takılırsanız bi kontrol ettirirn vebal de almk istemem
yavuzselmmmm88 Hilallll2020 yok canım ne vebali olur mu öyle şey sağol allah razı olsun destek oluyorsun burda
yavuzselmmmm88 Hilallll2020 kusuyordu canım ama bu darbeden olsa engelleyemezdim dimi ağzından çok akardi