Sadiyealp Rzlgln 6 aylıkken olmuştu buhar vererek düzeliyo en etkili simdi 13 aylığız gecende yine oldu bunda boğazları da iltihaplanmış buhar antibiyotik öyle geciyo ama doktor dedi bu olacak sonrada bağışıklık kazanacak diye
Esilanur Rzlgln canım hava verceksin öyle geçti bizim 5 günde 5 gün boyunca ventosol ve cortair verdik hava serumla karıştırıp doktora git
Rzlgln Sadiyealp benimki 1 yaşında öksürüyor nefesi hırlıyor burnu akıyor doktor röntgen çekti bronşları dolmuş bronşit dedi yani bilmiyorum nasıl düzelecek şuna antibiyotik kullanıyoruz geçen de hastanede hava vermişlerdi ama hâlâ nefesi hırlıyor
Sadiyealp Rzlgln bende tavsiye hva makinesi al canım doktor onun içine ilaç veriyo o hırıltıyı en güzel hava kesiyo çünkü
Sadiyealp Rzlgln 1 kez vermek Fayda etmiyo sadece o an rahatlatıyor ben izmir e götürmüştüm doktor orda 2 kez hava verirdi makine al dedi damlalar verdi bunları 1 hafta kullan dedi günde 3 kez di buhar çoçuğum hemen ıyı oldu şükür sor danış istersen
Rzlgln Sadiyealp Biz de makina aldık bugün az sonra vericek buharı inşallaj iyi olur bir serum verdi ondan nasıl vereceğini bilmiyorum içerisinden 2 cc diğer tüp ilaç ile eczaneye sormaya gidiyoru
Sadiyealp Rzlgln aynen şırıngayla çekiyorsun canım makinenin içine koyup veriyorsun inşallah en yakın zamanda iyi olur
Esilanur Rzlgln 3 e kadar şırıngayla gel ilacı da yarısını koy hava makinesinin haznesine karıştır buharla ver youtube de var anlatımı geçmiş olsun biz çok zor atlattık
Rzlgln Sadiyealp verdi verdi onu makinaya döktüm buharladım inş işe yarar p tesiye kontrol var inş kurtarırız
Esilanur Rzlgln 2 ye kadar çek serumdan ilacıda koy yerine ikisini karıştır ver buhar youtubede anlatımı var bakabilirsin sesli yanıt olsa keşke