Mom14 Shnry 3,5 ayından beri kucağımda oturttum cok olmamak şartıyla şuan 5 ay 11 günlüğüz oturtuyorum her bebeğin gelişimi farklıdır internettede 4 ay ve sonrası diyor bebek kendini hazır hissediyorsa oturmak istiyor zaten
Gaaak Shnry doktorlar bebeğin gelişimine göre 4. Ayda başlatıyor. Kaynanama göre 6 aydan önce oturtma cıss😂
Neslihanbew Shnry 5 buçuk aylıkken sadece kucağımda oturttum 7 aydan sonra mama sandalyesi yerde de başladım çok şükür şuan 10 aylık desteksiz oturuyor bayadır.
Muhammedd23 Shnry bebeğini kucağına tuttuktan sonra kendisi kayıp aşağıya gitmiyorsa oturabilirsin dün bir profesörden dinledim.
Gamzeburkan Mom14 uzun sürelimi oturuyor şuanda mama sandalyesinde falan biZimkide 5 aya girecek az kaldı kucağımda devamlı oturuyor ama sandalyesine geçmek istiyorum Zorlanıyorum İş falan yaparken
Tlnbrky Benim kızım da 3,5aylıkken oturmak için hareketlendi ama doktorumuz önermedi 4.ayda kucakta falan oturduk 5.ayımıza gireceğiz yavaş yavaş destekli oturmaya başlayacağız
Merila Oğlum 3.5 aylıkken oturmak için can atıyordu ben de bu videoyu gördükten sonra oturttum kısa süreli de olsa görenler yok oturtma 5 aydan önce kalça çıkığı olur bilmem ne 🙄 Bebeğiniz oturmak istiyorsa kısa süreli kucağınızda oturtun bence de
angellove2518 Shnry erkek cocugu erken kız çocugunu daha geç oturturlar benim oglum 3. Ayından beri oturyor yatrdmı agliyor
Muhammedd23 Bademim nerdese herkes yanlış biliyor bu mevzuyu burda geçen birine söyledim dedi bel kemikleri kırılır bebeğin 🤭
Bademim Muhammedd23 bebek bişeyi keşfedince onu yapmak istiyor zaten yaptırmazsak biz engellemiş oluyoruz bence isteğini ☺️ Tabi kim çocuğunu nasıl yetiştirmek istiyorsa öyle yetiştirsin ☺️☺️