Ftmarzgar Kızlar oğlum 6 aylık oldu 4 aylıkken hafif bi kanama yaşadım 2 gün sonrasında bida hastalık belirtim olmadı varmı benim gbı bu sorunu yaşayan ne zaman doktora gıtmelimiyim sizce normal mi hala hasta olmadım 😔
CigdeminMevasi Ftmarzgar benm kızımda 3 ay 12 günlk hala regl olamdım doktorum 6-8 ay olamayabilrsn çok notmal emzirdiğin için vücudun adet hormonu salgılamıyor demişti
AlperenSevdeG Ftmarzgar oğlum 4aylık tam 4.ay gününde bir iki gün leke oldu sonra bende olamadım. Doktorum normal oldugunu söyledi önümüzdeki ay kontrole gideceğim
nzlkc Ftmarzgar doktorlar doğumdan sonra bir seneye kadar normal diyor. Hatta 2 sene bile diyen var. Bebeğim 10 aylık olunca ilk reglimi gördüm. Endişe etmeyin 😊
bgmarik Ftmarzgar aynı durumdayım kızım 5 ay 28 günlük regl olmadım bende.Doktoruma sordum normal ama bebiş istenmiyorsa korunmaya devam dedi.
Deletedmom388 Ftmarzgar 10 ay sonra regl oldum ben. Birkaç ay öncesi lekelenmem olmuştu ama devamı gelmemişti. 10.ayda oldu ve sonra düzene girdi. 1 seneye kadar normal diye biliyorum