Zeynommgamze yogurt alerjiniz varsa sebze ile baslayin. 3 gun kurali ile. ornegin ilk gun mumkunse buharda havuc patates ya da kabaktan birini secip haslayin. sonra catalla ezin. 1-2 damla zeytinyagi damlatin. o sekilde puturlu yedirin. 3 gun boyunca ayni seyi yedirin. alerji pisik olmazsa o sebzeyi verebilecekler listenize ekleyin. 4. gun baska hir sebzeye gecin. bu sekilde tadimlari bitirin. sebzeler bittikten sonra meyve tadimlarina baslayin. ayni sekilde mesela muzu catalla ezebilirsiniz. elmayi cam rendeden gecirin ki puturlu kalsin. alerjiniz cikmadiysa sebzelerle hu sefer corba yapabilirsiniz. icine bulgur pirinc atabilirsiniz. zatrn bir suru sebze vsr kiş geldi. sira sira denersiniz. tadim 1 ayinizi alacaktir tahmini. bu 1 ay beebk doyumluk degil tadimlik yiyecek. gunde 1 kere tercihen oglen saatlerinde 1-2 yemek kasigi yese yeter ona. 7. ayla birlikte kahvalti ogunune gecersiniz. ben bu sekilde yaptim. hep puturlu verdigim icin 7. ayina geldigimizde kizima pankek , mucver , oomlet yapmaya basladim. ufak parcalar halinde agzina verdim. disi yoktu ama puturluye alisik oldugundan cigneyip yutiyordu. sonra eline vermeye basladim. kendisi isiriip emip yiyordu. 8. ayla birlikte kiyma kofte tavuk vermeye basladim. suan 9 ay 20 gunluk kuru fasulye makarna pilav aklinoza gelecek herseyi yiyor. hicbirini ezmedim. 8 aylikken uzumu bile ezmeden 2 ye kesip onune koydum kendi alip alip yedi. blender kullanmaz pure yapmaz ve puturlu baslarsaniz rahat edersiniz