Ftmtpsdnc Merhabalar bebeğim 26 günlük sütüm çok tazikli geliyor bebeğim tazigini aldığım halde emmede problem yaşıyoruz kendini atıyor ne yapabilirim
YYSUSAM Ftmtpsdnc canim benimde öyleydi önden biraz sagip azaltiyordum yine genizine kaçıyordu emzirmeye korkuyordum boğulacak diye simdi 3 aylik yeni yeni normale döndü
3children1mom Ftmtpsdnc makas yapın bendede öyle oluyordu ilk zamanlar bebeğim 15 günlük sütüm mü azaldı bilmiyroum cok sık emiyor yarim saate bir saate falan çok fazla tazyigi kalmadı
Gursazme Ftmtpsdnc benimde oyle birden emiyo hapur hupur hop genzine ayaga kaldirip hemen sirtina vuruyrm ama zor geciriyo kendi vurmamda ise yaramiyo kimi bebekdede iki kasin ortasini yukariya dogru owalaynca geciyo
Yenianne135 Ftmtpsdnc canım benimde ilk zamanlar öyleydi sütüm hep oğlumun boğazında kaldı şimdide nerdeyse beş aylık olacağız. İkinci aydan beri meme reddi yaşıyorum hala atlatamadık doğru düzgün emmiyor bile. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bence bebeğim sütümün tazyikli gelmesinden korktu ve memeden uzaklaştı. Şu an bile sütüm tazyikli gelirse asla emmiyor. Ben kırk takla atıyorum emmesi için.demem o ki dikkat et ve sütünü önden sağ bebeğin çok küçük zaten.
dertlikerkenez Ftmtpsdnc 05529597696 Büyükşehir belediyesi ücretsiz emzirme danışma hattı. 7/24 hizmet veriyorlar. Numarayı Google’a emzirme danışmanlık timi yazarak teyit edebilirsiniz. Makinayla sağıyorsanız tazyiğini artırır. Elinizle makas yaparak hızını azaltabilirsiniz.
MihraKus Tazik konusunda 3-4 ay baya sıkıntı çektim ve kızımın dil bağı vardı ama 1 aylıkken sağım yaptım öncesinde gece bu iş zor geldi yatarak emzirmeye geçtim 11 aylık olacak hala yatarak emiyor çoğu zaman , makas şeklinde memeyi tutup emzirebilirsiniz .
Aylisaylin Sağmayın sağdıkça artıyor tazyik benimde öyle sağmadım düzeliyor sanki ama sağmayınca da göğüsler çok şişiyor mastit olmak üzereyim
Ftmtpsdnc Hepsini denedim ama hala çözüm alamıyorum malesef genzine kaçıp hep öksürüyor buda beni korkutuyor emerken kusuyor tazikten
hirazls Ftmtpsdnc 3ay 15 gunluğuz hala bu fazla sütten çeken biri olarak elle sağmakta belli bi süre sonra işe yaramıyor bebek uzun uyuduğunda göğüsler şişiyor sürekli sinir ateş yapıyor çareyi önden 2dk kadar makıneyle sağmakta buldum ve cok yorgun olduğum zamanlar da büyüdüğü için biberon la veriyorum bazen meeme reddide ara sora sıra yaşıyoruz bakıyorum emmicek zorlanıyorum direk sağıp veriyorum oda rahat ediyor bende kim isterki ağzının içinde hortum gibi gelen sütle beslenmek😅😅 lohusayken bende çok zorlandım boğulcak gibi olurdu zamanla kendi kendini kurtarıyor direk öksürüyor zaten kaşının ortasını falan çekmeyin direk baş aşağı çevirin yere doğru sırtına vurun hemen kendine geliyor zaten lohusayken çok yıpranmış biri olarak söylüyorum stres yapmayın boğazına kaçınca direk ters çevirip sırtına patpat sonra biraz dik tutun gazınıda cıkarmaya calısın oda rahatlasın sizde 🙏
Mkelebek Ftmtpsdnc bizde oyleydik canim sag memede sorun yasadik hic o memeyi istemiyordu ben onden elle sagiyodum ona ragmen tazikli olurdu. Sonra pozisyon degistirdik onu yataga yatirdim bende tam tersi yattim oyle emzirdim. Bide geceleri hep sagmemmeyi verdim uykuyken anlamiyordu. 2aydan sonrada tazigi kesildi ztn