Kızlar 15 günlük bebeğim var daha öncesinde 2. Bucuk yaşında kızım emerken hamile kalmışım 22 aylıktı bıraktım azı dişlerim hepsi berbat kırık çürük 20 liklerde var nerdeyse cok isi var ağzımın kızımı emzirmeyi bırakayım tedavi olayım dedim hamile kaldığımı öğrendim emzirmeyi bıraktıktan 2 hafta sonra bulantılarım başladı test yaptim pozitif çıktı 1 buçuk aylık hamileymişim kaldim öylece hamileyken cektim simdi 15 günlükoldu bebeğim sizce cektirisem sütüm kesilir mi yada tedavi süresinde azalirmi esim özelde çektirelim dior bende dia hastanesine gidim diyorum anlatıyorum tedavim uzun sürer bir sürü para isticekler simdi bir diş çekimi 135 tl benim halihazırda 5 tane çekilecek dişim var 3 gün sonra diğer çürüklerde baslicak ağrımaya yine baslicak bıktım dişinden demeye şakasına da dese alınıyorum acıyı ben çekiyorum yemek yiyemiyorum çocuklarımla ilgilenemiyorum ağrımaya başlayınca suurumgidiyor zonkluyor 🤯 neden dişlerimde bu sorun var bilmiyorum diş hekimidebirsey söylemedi napsam dişlerim saglamlasir bari ötekileri kurtarayım yardım lütfen 😭😭