Minigim_1606 Arkadaslar gelinligimi satın almistim. Simdi evde koycak yer yok, bos bos duruyo o yuzden satmak istiyorum. Bazı gelinlikçiler alıp degerlendiriyomus diye duydum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Zerre Minigim_1606 ben de satmak istiyorum instagramda sayfalar var fotoları gönderiyorsunuz yayınlıyor satılırsa sizden 50 TL falan alıyor sanırım ben bir kere sormuştum da fotoğraf çekmek için bir türlü fırsat bulamadım..
hunilimomm Minigim_1606 letgodan sattım ben tabi uzun bi sure bekledim ama sonra öğrendim ki bazı kurutemizleme şirketleri de alıyormuş onlara soran oluyormus temizlemeye verip unutanlar oluyormus belli süre sonra satıyorlarmış bazıları alıyormuş öyle istersen bi araştır canım
Minikprenseselo Minigim_1606 instagramda ikinci_el_paylasim die br sayfa var canm oraya resm atiyosun yayinloyorlar
Zerre Minigim_1606 canım ben ikinci el olarak aramıştım birçok sayfa çıkıyor biriyle iletişim kurmuştum baktım ama silmişim bir bakın isterseniz takipçisi çok aktif sayfalar var