Mrsbayan MerhBa kızlar 6 ve 7 aylık bebişlere ne çorba yapıyorsunuz ? (Ben tarhana,sebze çorbası) tek yapıyorum 🙈 ve yoğurt busküvi , muhallebi, muz 🍌,armut ,elma veriyorum. Başka vermem gereken bişey var mı ?🥰
Tortilla_ Mrsbayan şehriye çorbası ve tavuklu havuçlu çorba. Brokoli çorbası (bulursam), yoğurt çorbası, tarhana,sebze, . Artık Pek muhallebi vermiyorum. Meyveleri tek veriyorum. Genel olarak kahvaltı ,meyve ve akşam yemeği. Kendi yemeklerimizin tuzsuz hâlini de yapıyorum
hunilimomm Mrsbayan yayla çorbası şehriye çorbası mercimek çorbası bizim memleketin de ayrı bi tarhanası var beyaz ondan yapardım tuz atmadan ona ayırırdim
Trkanmete Mrsbayan yayla çorbası ezogelin çorbası yapabilirsin canım. Köy tavuğu bulabiliyorsan suyuna sebzeli şehriye çorbası benim oğlum çok severek içiyor
bitterdelisi24 Mrsbayan bal kabagı okdsr faydalıkı kesınlıkle mahrum kalmasın bebısınız.. bı cay kasıgıda ırmık atn yaparkenn cok besleyıcı saglıklı suan mevsımı zaten
Aryemus_3 Mrsbayan Bende şimdi balkabağını pisirecem sonra tarhana ile karıştırıp yedirecem inş yer yayla çorbasını yumurta sarısı yoğurt ve yulaf unu ile yapıyorum
Merve-miray Mrsbayan Şehriye çorbası bide annem adigini bilemedigim çorba yapıyor 😄 un çorbası diyor ama içinde pirinçde var kızım çok sevmişti. Ispanak çorbası da verdim geçen robottan geçirip