mnnakanne Arkadaşlar 3 buçuk aylık oglum var iki üç gündür burnu tıkanıyo çekiyorum temizliyorum tekrar tıkanıyo ve rahat uyuyamıyo geceleri felan ne yapsam faydası olur geçer bilgisi olan?
Purple13 mnnakanne 10 aylık. 2 gündür geceleri tıkanıyor. Temizleyip yatırıyorum oysaki. Soğan koyuyorum odaya odayı nemlendiriyorum. Kafasının altına bir yastık koyuyorum. Daha kolay nefes alabilsin diye.
2prematureannesi mnnakanne oglumunda tıkanık 2 buçuk yaşında doktor bana sprey şişesine suyla bı çimdik tuzu koy karıştır çocuğun burnuna sık o rahatlatır demişti canım ama bebeklere olur mu bilmem sen doktoruna danış bı istersen
Annesinin_premsesi mnnakanne benim de 24 günlük bebeğim var onunda burnu tıkalı yatmadan önce serum fizyolojik sıkıyorum günde 4 5 kere yapıyorum ama az rahatlıyor sonra devam ediyor bende bilemedim ne yapacağımı doktor serum fizyolojik önerdi ama tam anlamıyla rahatlayamadı yavrum 😔
Purple13 mnnakanne yani daha rahatlatıyor tabiki tamamen geçmiyor birde sıcak suyın içine viks koyuyorum ama yattığı odaya değil hole koyuyorum. Yattığı odaya soğan. Doktorum 24 dereceyi geçmesin dedi yattığı oda sıcaklığı oda kuruturmuş peteklere ıslak bez koyuyorum. Kısmen rahatlatıyordur
Meralvedatazer Günde 4,5 kere serum fizyolojik ile temizleyin aspiratörü 1 kere kullnın günde tahriş eder burnunu bebeğin çok serum fizyolojik sıkıp biraz bekleyin faha sonra ters çevirin sırtına vurun balgam ve burnundakiler temizlenecek