Asyadeniz Kızlar 17 günlük bebegm 4 gündür hastanede yatıyor bronsitten dua edin lütfen ve başına böyle brsey gelmşş olan varmı sonrasan sıkıntı oluyor mu çocukta yoksa tamamen geçiyormu
tgc Asyadeniz geçmiş olsun bnm kızım da 3 aylıkken geçirdi iki gün yattık. Artık terlemesini sürekli kontrol edeceksin 7 yaşına kadar hassas oluyorlar bnm kızım öyle yani en ufacık terlesin kurusun hemen tıkanıyor brnsitten oluyor diyorlar
Bebegimmmmm tgc benim bebegim 1 ayda ikinci bronşiti yaşıyor şuan ventolin kullandik şımdı iyi gibi ama doktor bu terleme meselesini söylememişti ve benim.minigimin gece yatarken bile yastığı su içinde kalıyor sırtına filan bez koyuyorum ama terlemesini nsl önleyebilirim
tgc Bebegimmmmm bronsiti ter tetikliyor zaten yazın terlemisti kızım üstünü degistirmedik o sıcak da bronşit olmuştu tekrar. Üstünü çok ortmeyin o zaman yada ter bezleri yapın gece kalkıp sürekli bezi degistirin
Asyadeniz Bebegimmmmm hiç bilmiyorm benm 2. Çocugn biri 3 yaşında buda 20 günlük oldu işte 5 gündür hastanedeyz ömür boyu etkileyeckmi acaba hayatnı
Asyadeniz tgc ya ben sanıyorm biz hastaneden çıkacaz geçeck her hasta oldugnda ağır mı atlatack böyle
Asyadeniz tgc çok sinirm bozuldu şansa oğlum 3 yasnda şimdi o bronşit ondan buna da bulaştı zaten yoksa gene brsey olmazdı
tgc Asyadeniz bnmde küçük kızım var 5 aylık ablasın dan bulaştı burnu akıyor hiriltisi çok hemen acile gittim cigere atmamış henüz ama antibiyotik başlattı umarım ilerlemez rabbim evlatlarımızı korusun onları hasta görmek çok kötü 😩
Bedriye Asyadeniz bide geçen hastanede yattık yine tekrarlado şuan hava kullanıypruz inşallah geçer canom
Rabia88 Bedriye geçmiş olsun hava için eve makine mi aldınız Doktor serum ve iki farklı ilacı karıştırın dedi gözüne hava gelmesin dedi ama kızım 10 aylık asla durmuyor nasıl verdiniz havayı
Arven10 Asyadeniz benim kızım da 7 aylıkken bronşit başlangıcı teşhisi koymuştu doktor hava verdiler bir de serum yatırmadılar 1 haftaya geçti tamamen bebeklerde çok oluyırmuş korkmayın geçecek inşallah bebek bu çabuk hastalanıyorlar Allah kalıcı hastalık vermesin tez zamanda şifa versin miniğe 🙏