CansuveCan Annem sabah oğluma 120 ml mama yapmış ama içine 2,5 ölçek mama koymuş 🙄 valla sinir oldum ama bir şey olur mu az mama çok su olmuş
Mom14 CansuveCan vucudunda bişey dengesi varmış okumuştum burdan bozuyomuş onu öyle olunca inşallah bişey olmaz
Minikannesi00 CansuveCan suyu çok olursa ishal ,suyu azz olursa kabız olacağını bilşyorum canım. Bikereden bişey olmaz bencede ,sıkmayın canınızı
CansuveCan minikbirbal bilememiş ölçüsünü çünkü. Buz dolabına yapıştırmıştım halbuki ama ne bileyim. Bir de normal de çok mama vermiyoruz anne sütü içiyor ben bugün biraz kötü hissettim kendimi uyudum sabah o yüzden öyle olmuş
CansuveCan Mom14 umarım bir şey olmaz su ile şişirmiş kendini bildiğin yavrum. Söyleyince annem de çok üzüldü tabi bilerek yapmamış ama ne bileyim bende üzüldüm çok
Mom14 CansuveCan inşallah olmaz birşey sizde tekrardan söyleyin kaç ölçek verceğinizi dikkat eder zaten
denizesintim17 CansuveCan sürekli yapılan bisey değil bisey olmaz güzel anne merak etme biraz erken acıkıp kakasi daha sıvı olabilir sadece . Hiç aklın kalmasın
CansuveCan denizesintim17 bir sonraki ay işe başlayacağım şimdiden böyleyse ben işe gidince ne olacak kim bilir dedim biraz üzdüm annemide. Ama kafamı kaldıramadım yataktan bugün yoksa ne bileyim 😞😞
denizesintim17 CansuveCan yok ya dalginliktir bilememistir olur sonuçta zehir vermemiş kadıncağız ölçeği az koymuş hem bilmeden iyi ders olmuştur artık daha çok dikkat eder. Sen de bi anlık dalgınlıkla yapmış olabilirdin sürekli yapılan beslenme hatası değil sonuçta üzme kendini hiç. Tabi anneni de
CansuveCan Minikannesi00 bende öyle dedim şimdi ishal olur falan dedim. Şimdi telafi edeceğim inşallah emzirerek
YavruKartal CansuveCan Mama çok olursa kabızlık yapar az olursa vitamin ve faydası az olur. Zaten 1 kere olmuş endişelenmeyin.
Kucukanne06 CansuveCan bir kereden bir şey olmaz benim kayınvalidem de yapmıştı bir kere öyle 2 ölçek mama 125 ml mama yapmıştı çabuk acıkması dışında bir şey olmadı
CansuveCan Kucukanne06 aynı olmuş bizim de durumlar 😂 şimdi emzireceğim bakalım içim acıdı 2,5 deyinde eee sen su vermişsin dedim biraz kızdım.
Kucukanne06 CansuveCan hahah aynen bildiğin şu vermişler bebeklerımize 😂 bir şey olmaz Allahın izni ile inşallah emzir sen.
Purple13 CansuveCan yenidoğan değilse bir şey olmaz bazı doktorlar gece beslenmesi kesmek için su miktarını artırıp mamayı az koyduruyor. Bir kereden bir şey olmaz sıkmayın canınızı.