Mom9 Durusare bizde chicconun ki var. Yani olmasada olurmuş 😅 öyle süs olarak duruyo kaldırıcam. Klasik müziği var yarım saat çalıyo hafif ışıklı dönüyo hafifçe ama kızım hiç ilgilenmedi uyumasına da yardımcı olmadı
Bgmyzc Durusare bende Chicco nün var oğlum çok seviyor acil isim olduğunda bırakıyorum beşiğin içine onunla oyalaniyor😊
Baby_Mila Durusare chicco almıştık biz büyülü yıldızlar düşünürseniz satabilirim artık kullanmıyoruz yenisi gibi duruyor
MinikEla Durusare Bende alıcaktım ama arkadaşıma doktoru tavsiye etmemiş otizmi tetikliyo demiş o yüzden vazgeçtim
GokSuM Mom9 bizde de Kraft var da yazdıklarınıza , “hatta ona bakmaktan uyumuyor” diye ekliyeyim 😁😁 bazen oynatmak için olta gibi tutuyorum. Şimdi de oyuncaklarını oyun minderine bağladım 😂😂
Mom9 Durusare biz almadık arkadaşım vermişti kendi bebeği kullanmış hediye etmişti. Zaten para vermiş olsaydım çok koyardı pahalı çünkü dönenceler. Bence hiç almayın boşuna yazık günah o kadar paraya yoksa oyun halısı alın piyanolu
Busra5255 Durusare bende chicconun var dilersen sana satabilirim biz 5 aylık olduk hiç dikkatini çekmedi yes yeni duruyor 220 TL ye almıştım dilersen 150 TL ye satabilirim
Adelim usage brn sordum doktora kullan dedı olanı tetıkler bır nebze ama yoksa zaten sıkıntı yok dedı hos kızım sevmedı
Deletedmom388 Durusare Ben Bondigo almıştım ebebekten,güzeldi de aslında ama öyle aman aman ilgisini çekmemişti kızımın.Yani olmasa da olurmuş🙇🏻♀️Kaldırdım bende,belki diğer bebiş sever olursa😄
E_idil_kus Durusare diğer iki tane köpekçiği arabada kaldığı için çekemedim ama mevcuttur bnde teyzemden aldım ama kızımın ilgisini çekmedi
Ayseciginannesi Durusare bosver alma bi ton para veripte aldigim ama bi ise yaramayan tek seymis. Suan kizim iki yasinda, donenceyi eline oylesine oyuncak diye verdim atio tutuyo oynuo, alma bence