Balanne_ Bebeğim hastalandı ates ishal oldu bugun 4 günümüz ve bebeğin beni artık emmiyor anlamadım neden böyle oldu bıraktımı acaba emer diyorlar ama emcek gibi durmuyor hiç cok üzülüyorum ne yapabilirim
yavrularim123 Balanne_ emzirme destek sistemi kullanın medikal de aspirasyon sondası satılıyor onunla yapabilirsiniz.
Pedagog_anne Balanne_ uykuda emzirmeye çalışın meme reddi zamanlarında uykuları gelince ya da uyurken emebiliyorlar meme reddi dört beş aylıkken oluyor genelde sizin bebeğiniz sağlık problemi dolayısıyla iştahsızlık çekiyor olabilir şuan tekrar bi baktırın isterseniz kan be idrar tahlilllerine
Balanne_ 2metinaski 9 bucuk aylık yemekte yemek istemiyor ama beni unutursa diye üzülüyorum tesekkür ederim canım
2metinaski Balanne_ Meme reddi değildir canım hastalandığından dolayı iştahsızlık yaşıyor olabilir. Benim oğlum da 10 aylık biz de bi soğuk aldik geçenlerde aynen dediğin gibi emmek istemedi ama sonra kendiliğinden vazgeçti inadından şimdi emiyor 🤷♀️Sen de uyku aralarında ver düzelecektir inşallah
Balanne_ 2metinaski uyku aralarında veriyorum azıcık alıyor ve bırakıyor. Anlamadım ilk defa geldi başıma. İnsallah düzelir. Gerçi yemeği de zor yiyor ama sevdiği birşey varsa oyle yiyor biraz