baloglaninannesi Yzn gazi olabilir mi yada ac bizim ciddi 1 gaz sorunumuz vardi hic durmadan uyumadan tüm gece ağlardi
gulsenagc Yzn canım açmış olduğum nır post var benim ona bak istersen herkes bildiği herşeyi yazdı ve aynı durumdayım 34 günlük benim bebeğimde
Yzn baloglaninannesi sütüm yetmiyomu diye düşündm sütümde var emiyoda karnı tok gazını çıkartıyoz anlam veremiyoz
baloglaninannesi Yzn gaz çıkıyor ama içinde hala oluyor ben çok çektim bu gazdan biliyorum yani nurse harvey colex surup bize iyi geldi ondan sonra düzeldi oglum kolikti hatta yeni doğan dönemini ağlayarak uyumadan geçirdik desem yeri
SecilAhsenSura Gazı vardır yada koliktir nette kolik müzikleri var onları dinlet. Bizde 435 günlüğüz bizimkinde uyumuyo gündüz uyuyo gece ayakta gazı oluyo dolaştırıyor evde kucağımızda yüz üstü koluna yatır öyle gezdir
Yzn baloglaninannesi doktor a gidince sorayım o şurubu gerçekten çok zor kendimde iyileşmedm daha bide
Mltmlrn Benimde bebeğim 38 günlük gece gündüz uyumuyor15 20 dk dalıyor yine uyanıyor sürekli bir mızıldanma..gaz ilaçları müzikler kimyon neyi denediysek olmadı..😢
fst kesinlikle gazı vardır bizde aynı durumdaydık sadece emerse susuyodu 😞doktor gazı çok bu çocuğun dedi alle viando die bi gaz damlası kullanıyorm son 1 haftadır daha iyi 🙏 arada yine oluyo ama eskisi gibi değil