Faray Kızlar 5 ay 8 günlüğüz, kızım iki gündür uyku uyumakta direniyor, süt içmek istemiyor ve ağlıyor. Diş mi, atak mı çözemedim. Sizin bebeklerinizde durum nasıl.
Urastaha Faray aynıyız uykuya dalamıyor gece saat başı uyanıyor çıldırıcam bide emse derimki doymuyo ama mama içiyo yani
Brna-34 Faray 5 ay 21 günlüğüz ve benim kızımda uykusu olduğu halde uykuya dalamiyor sürekli mız mız 4 gün önce diş çıkardı yanındaki dişte patlamak üzere.4.ay atagimizda yaşadık biz süt içmiyor ağlıyor uyumuyor 5.ay atağı olarak bisey yaşamadık sadece diş huzursuz etti bizi
Trkanmete Faray evet canım aynıyız ne yazıkki geçenlerde bi hafta boyunca benimkide öyleydi. Gündüz hiç bir damla emmedi uyurken de sürekli ağlıyor. Gece de sürekli emmek istiyordu aç tabii. Büyüdüğü için artık etrafındaki renkler oyuncaklar falan dikkatini çekiyor bu yüzden sürekli oyun oynamak istiyor. Aslında çok aç 2 dk hızlı hızlı emip sağa sola bakıyordu. En sonunda doktoru aradım iştahsızlık falan mı diye. Bu bi hastalık değil demişti ona sürekli uyaran geldiği için dikkati dağılıyor demişti
Faray Brna-34 dişini çıkardı mı miniğiniz, maşallah doktoruna sordum şimdi diş gibi görünüyor 3-4 gün takipte kalalım dedi.
Smy0323 Bizde aynı durumdayız 5 ay 11 günlük 1 hafta önce 2 diş birden çıkardık mama içmiyor uyku dalamada problem çıkarıyor doktora götürdük dişlerden dolayıymış 2 gündür biraz daha iyi çok şükür 😊
Urastaha Smy0323 ay bizde 5 ay 11 günlüğüz ama diş felan yok 😂😂😂😂😂😂 uyumuyo gece her saat başı uyanıyo çıkarcakmı acaba
Faray Smy0323 meleğinizin iyi olmaya başlamasına çok sevindim, doktorumuzla konuştum diş olabilir takipte kalalım dedi, ne olacak bakalım
Siyahbeyazz Biz 5 ay 25 günlüğüz 4.cü ay atağı bitirdim şükür derken 5 de farklı bi bebeğim oldu gene ayaklarını yere çarpmaları sürekli mız mızlanması uykusu oldu halde uyumak istememesi uyduğunda gece kalkıp 2-3 saat boyunca uyumaması çıldırcam cidden sabır sabır geçiçek diyorum her ay daha bi değişik huylarla karsı karsıya kalıyorum 🤦♀️
Faray Siyahbeyazz sizi çok iyi anlıyorum ve sabır diliyorum, umarım daha keyifli günleriniz hemencecik başlar, sizin miniğinizde dişten dolayı huysuzlanıyor olabilir.
minecavusoglu bizde öyleyiz bizde, 5 ay 24 günlük daha dişleri cıkmadı sanırım bu durumlar hep onun alameti 😫
Edakk Faray 5 ay 10 günlük aynı Şekilde hiç biseyden memnun değil mız mız ağlak meme emmiyo biraz mama okadar
Kbrltn3435 Ayy tükendim tükendim gece sürekli uyanmalar gündüzleri de sadece 30 dakika uyuması 31. Dakikayı görmemesi nedir ya🤦♀️
bluekoala Faray ilk zaman benımde öyleydi ben atak olduğunu düşünüyorum.bazen gece sadece 1 kez uyanıyor bazen saat başı değişiyor. Ama bazen gece emzik veriyorum mama hiç vermedım.