Zynp-demet Bu öksürük şurubunu kullanan var mı bebegim 15aylik kuru öksürük var sabahlara kadar uyutmuyo sağlık ocağındaki doktor önerdi bitkisel diye acaba iyi gelir mi hiç kullanmadım ama
HamzaSiracveBen Zynp-demet biz cok kullandık iyi geldiği dönem de oldu gelmediği dönem de oldu kuru oksurugu yumusatıyor ama
Sdnrruznn Zynp-demet Ben kullandım gayet güzel bir şurup bitkisel ama o şurubun kapağını açtıktan 3 ay sonra atın 3 içinde kullanılabiliyor
Baby_Mila Zynp-demet ben içirdim hiç bir faydasını görememiştim ama bizimki alerji atağıymış doktor bunu yazarlar ama bi faydası olmaz demişti biz ventolin ve budecort ile atlatmıştık
demetdiyebiri35 Zynp-demet bende kullandım hoş grip oldu hala kullanıyorum hemen etkisini gösterdi tamamen bitkiselmiş öle dedi doktor saatlerini şaşma etkisini öle görürsün
Baby_Mila Zynp-demet yok burnu hep tıkalı oluyor serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çeksende çıkmıyor soğuk algınlığında oluyor akıntı galiba
Baby_Mila Zynp-demet ben şüpheleniyordum 2 aylıkken mama vermiştim çok şiddetli kusmuştu sadece süt alerjisi sanıyordum tüketmiyordum sonra böyle öksürük falan başlayınca doktora götürdüm alerji büyük ihtimal test yaptırın dedi yaptırdık buğday süt ürünleri domates fındık alerjisi çıktı