Muscan15 Gündüzleri mışıl mışıl geceleri maalesef uyumuyor 🤦🏻♀️ Daha çok küçüğüz bu durumda olan var mı ?
Mrnbaby Muscan15 biz 45 günlük olduk ilk zamanlar bizde öyleydik gündüz uyuyup gece uyumuyordu şimdi gecede gündüzde uyumuyor uyusada hemen çığlık çığlığa uyanıyor altı temiz karnı tok gazı olmadığı halde uykuya hasretim yani Allah kolaylık versin henüz küçükler yani canım kaç yaşında olup uyku düzenine girmeyen bir cok çocuk var çocuktan çocuğa fark oluyor
FmEbru Muscan15 bence şanslısınız benm kızım 3 ay boyunca gecede uyumazdı gündüzde yorgunluktan gece 3 le 5 arası uyursa uyurdu ,saat gece 12 olunca mesaimin bitmesine 3 saat kaldı derdim kendimi avuturdum
tospikannesii Muscan15 3 aylık oldu oğlum, 15 gün öncesine kadar bizde aynıydık, gece uyumuyordu, şükür 15 gündür düzeldi, acıktığında kendi uyanıyor, emiyor geri uyuyor
Melissa95 Suan nobetteyim bnmde 19 gunluk gunduz rahat gece sikinti ayni durumdayiz 40 i cikana kdr boyle snra duzene girer diyorlar sabredip gorucez bakalim
Ediseymenatay Melissa95 kırkı çıktıktan sonra da ataklar başlıyor uyumuyorlar öyle diyenlere inanma 🤣 bizde dedik kırkı çıksın düzelir şimdi diyoruz 3 ay dolsun düzelir üç ay altı ay olur. 🤣
Nerisasel Benim kizimda 3 aylik olacak gece 4 5 gibi uyuyor gunduz uyanmak bilmiyor gece gunduz kavrami yapmaya calisiyorum yok nasil duzene girer acaba ne yapacagiz 🤷♀️🤷♀️ bide bende gece uyumadigimdan gunduz uyuyorum adim uykucuya cikti bilmiyorlarki sabahlara kadar besik salladigimizi kayinvalidem surekli laf sokuyor siz uyaniyorsunuz ben yeni yatiyorum napim deyip gecistiriyorum ah bi duzene girse uykulari
Ediseymenatay Muscan15 uyku arkadaşı edinin bir tanesi mutlaka ve rutin olusturun şimdiden beyaz gürültü cidden çok işe yarıyor biz 7 gibi yıkayıp yedirip yatırıyoruz beyaz gürültüyle 3-4 saatte bir uyanıp karnını doyurup geri uyuyor onlar uyuyarak büyüyecek her ne olursa olsun uyutma rutinleri oluşturun
Veraveannesi Biz 2 ay 12 günlüğüz daha yatmadık en son akşam 7 de uyanmıştı Bu saate kadar hep şekerleme uykular şuan daha gece uykusuna geçmedi bakalım kaçta uyucaz mecbur bütün gün uyuyorum bende
Zeyavz Muscan15 gece sütü en kaliteli süttür uyumasın sürekli emzirin ayrıca 40ı Çıkana kadar bebek annenin yaka iğnesidir☺️
Muscan15 Zeyavz sütüm doğumdan sonra az geliyor daha tam gelmiyor hem mama hem meme ilerliyoruz şuan da keşke sadece meme olsa da emip yatsa 🤷🏻♀️