Buglemnannesi 1 aylık oldu oğlum sütüm bazen az oluyo mama vermek zorunda kalıyorum aptamil kullanıyoruz gaz yapıyor nasıl cözeceğimi sasırdım ağlamaya başlayınca katılacak gibi kıpkırmızı oluyor mama öneriniz var mi ve gaz sorununu nasıl çözebilirim
Busrammesut Buglemnannesi Aptamil bende kullandım çalkalama yapınca da kopuruyo kaşıkla karıştırsan da kopuruyo ve bu da gaz yapiyo. Hipp combiotic aldım hiç gaz problemi olmadı kopurme de olmuyo. Kehribar kolyeyle çözüm bulduk gaza damlaları falan bırakmıştım kolyeden sonra
Ykt35 Buglemnannesi ilk basta bende mama vermiştim sarilik olmasn diye sonra doktorm surup verdi mamayi kessemde cok gazli bi cock benimkide nurse harveys kullaniyorm birebir iyi geliyor doktoruna danisip sorabilirsin mamayi calkalama daire seklinde döndürüp oyle karıştır
Melisasbasi Buglemnannesi Bebelac Gold Nutrikonfor öneririm gazli bebekler için bu mama bize azda olsa iyi geliyor benim kizim kolik 8 mama değiştim en iyisi bu şuan
Esrans Sma kullanıyordum dediğiniz gibi kıpkırmızı oluyordu doktor Hip mama gaZ konusunda çok iyi dedi Hip kullanıyorum ve gaz için gayet hafif güzel mama Artık şiddetli sancısı olmuyor çok şükür
Buglemnannesi Esrans sma bende denedim o daha kötü yapmıştı susturamıyoduk suan aptamilde yapıyor onun kadar değil ama soluğu hastanede alıyoruz rahatlayıp geliyoruz
Pinartastan07 Buglemnannesi bizde 2. Ayımıza giricez aynı sorun bizde de var aptamil den hiç memnun kalmadım daha cok gaz yaptı oğlumda zaten içmedi istemedi bio markalar aldım onlarda iyi gelmedi şimdi hipp combiotik kullanıyorum biraz daha iyi diğerlerine göre
Busrammesut Buglemnannesi Kehribar kolyeyi bir buçuk aylık falandi kullanmaya basladim. Mamayı 3 aylıkken geceleri veriyodum şimdi meme mama gidiyoruz