Urasmusab Kızlar 1 aylık oldu bebeğim ve sütüm hala az yada yok denecek kadar az geliyo ve sürekli mama veriyorum vermek zorunda kalıyorum aç kalmaması için yemediğim içmediğim bişey kalmadı şu aralar bi çemen tohumu hapı diye bişey araştırdım sizler bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir kullanan varmı çok merak ediyorum denemek istiyorum baya iyi diye bahsediliyo Amerika’da kadınlar hep bundan kullanıyormuş sizler ne düşünüyorsunuz 🤔
Sevil20082018 Urasmusab Denedim ve faydasi gordum sizde deneyin isterseniz .4-5 adet kuru incir yarim havuc yarim da ayvayi caydanligima koyup kaynattim ilininca sabah aksam ictim hergun taze yapiyorum .Bide kahvaltilarinda dereotu ye ..
domatesim Urasmusab mamayı kaşıkla verin emzirme kampı yapın ben öyle bırakıp mamayı. 7 aylık olduk mama kullanmıyoruz.
Papatya07 Urasmusab benim kizim tam 1.ayda emmeye basladi yemedigim içmediğim kalmadi sadece emdikce arttığını gordum
Ceycey35 [silindi] bol su iç rezene çay içebilirsin birde sıcak duş ayrıca vişne meyve suyu yeni denedim ama çok iyi süt yapıyor
[silindi] Urasmusab insallah artar benimde ilk zamanlarim oyleydi cok zor biliyorum ama uzulmeyin duzelir, bebisiniz saglikli olsun yeter uzmeyin kendinizi
Aydanhuseynova Ben de ayni sizin gibiyim. İcmedigim , yemedigim, denemedigim sey kalmadi. Anladimki olmayinca olmuyor ☹️ once meme sonra mama veriyorum
Mel-sin Isırgan otu alıp nane limon yapar gibi cezvede yapın. 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı yeter. Kızım 1 ay 16 günlük bugün. 40 gün boyunca çok güzel emzirdim. Hiç mama kullanmadım. Ama sonra azaldı sütüm. Humana ve ısırgan otu içiyorum şimdi büyük faydasını gördüm. Hatta birkaç gündür Humana bile içmiyorum sabah akşam ısırgan otunu içiyorum. Tadı çok güzel değil ama kızım için çiğ et bile yerim. 😊 Bı dene arttığını goreceksin.