Mrnbaby 44 gün önce sezeryanla doğum yaptım ilk doğumum ve 2 gündür doğum sancısından beter sağ kasıgımda bir agrı sancı var bıçak saplanıyor resmen bacağıma ve dizime atıyor ağrısı bu şekilde yaşayan veya bilgisi olan var mı
Kaanefe_ Mrnbaby bende olmadı öyle biryş ya üşütmüşşsndür sıcak tut belini bacaklarını ayaklarını ve yinede doktoruna bi daniş geçmş olsn
Mrnbaby BhtrOlcay_ inanılmaz bisey cıldırıcam agrıdan resmen ve ben zorunlu sezeryan oldum 2 gün boyunca doğum sancısı cektim benim nabzim düştü bebeğimde kalbi durdu diye sezeryana alındım o doğum sancısı bile böyle değildi ya
_canan3545 Sanırım üşütmüşsün çok dikkat et dikişler daha yeni soğuk suya temasını azalt alttan hava alıyor olabilirsin geçmiş olsun
Mrnbaby _canan3545 teşekkür ederim öyle yapıcam elimden geldiğince yapıyorum ama böyle bir Agrı yok ya
BhtrOlcay_ Mrnbaby Valla canım benim o hani ameliyat yeri varya dikişli olan tam oraya giriyordu ve bu hergün nerdeyse tekrarlıyordu kendini bende korkuyordum o biraz da üşüttüğümüzden oluyor bide yeni seninkide
Mrnbaby Funda11 dün dayanamayıp acile gittik ultrasonla bakıp herseyini normal olduğunu söyledi bi iğne vuruldum bu şekilde devam edersem gidicem yarın pandemiden dolayı da cok korkuyorum bebeğim cok küçük
Mrnbaby BhtrOlcay_ haklısın canım ama cok kötü ya bide benim sağ kasıgımda sancı oluşuyor ve bacağıma ve dizime atıyor sonra dikişim yanıyor parol içiyorum bi kaç saat rahatlatıyor sonra tekrar aynı beter ağrı hayatım zehir oldu iki gündür oğlumu emziremiyorım resmen