merve_1992 Merve3323 hayır temaslı listesinde olmadığım için yapılmadı ama aynı evde yaşadığı kişilerede yapmamışlar belirtiniz olursa yaparız demişler
Mysunshines17 merve_1992 Günaydın bizde de aynı durum var ,5 gün geçti belirtisi yok ama yine de endişe ediyor ,siz nasılsınız var mı bir ilerleme durum ile ilgili ay inşallah yoktur
Mysunshines17 merve_1992 Ay inşallah da olmaz Allahın izni ile yine de eminim yapıyorsunuz ama bol bol vitamin almak önemliymiş D ve C vitqmini ,kemik suyuna çorba , kozalak şurubu ,pekmez ,bal vs gecmis olsun
Mysunshines17 merve_1992 4 ay ikiz benimkiler bir de inşallah kimdeye bir şey olmadan atlatırız ben yoktur bir şey diye düşünüyorum ama insan paranoya yapıyor işte ,birinde varsa diğerini nasıl korurum vs vs diye
merve_1992 merve_1992 yoktur inşallah ben nolur nolmaz dün test yaptım negatif çıktı iki üç gün daha önemli dedi bi semptom olursa tekrar gelirsiniz dedi tabi umarım olmaz yani temastan sonra bazen 8 10 gün sonra bile çıkabiliyormuş😏
Mysunshines17 merve_1992 Günaydın hala bir değişiklik yok evdeki kimsede gayet iyiyiz enerjimiz yerinde ateş yok ,halsizlik yok inanın anlamadım bende açıkçası gidip test yaptırmak da istemiyorum o kalabalığın içinde ve o strese girmeye gerek yok ama bildiğim kadarı ile çok nadiren bir haftadan sonra belirti çıkıyormuş genelde 3 gün diyorlar belirtiyor inşallah sizin adınıza da çok sevindim negatif cikmissiniz bence bir şey yoktur artık Allah’ın izni ile