mom0989 larab24 siyah zeytin ezmesi yumurta sarısı labne peynir ceviz. Bugün kendime ekmeğin üzerine salçalı sos sürmüştüm kahvaltılık. Geldi tıpış tıpış ondan istedi yemez diye düşündüm onu da sevdi
cerennaslann larab24 omlet,kıymalı yumurta,patates tostu,krep,pankek,peynirli yumurta,ev yapımı simit ayran😂19 aylığız bu arada
Ikra_nur larab24 Benim kızım 15 aylık doğru düzgün kahvaltı yapmıyor süt yada mama istiyor hiç birşey yemiyor
MinikCilek larab24 biraz sıkıntımız vardı bu sıralar yeni düzeldi önceye göre tabi daha kötüde ekstra bise deneyemiyorum. Yumurtasını yesin dünya benim🤣 omlet diyor oda pekmezle yiyor hanımefendi. Kaşar peynir salatalık zeytin arada bide ben meyve de koyuyorum canım ne varsa artık üzüm yiyor bu aralar. Ihlamur bide
MinikCilek larab24 ekmek yemez mesela oda var bizde bal veriyim diyorum ama yemiyor bende cay kaşıgıyla veriyorım ekmeksiz bi kaç kaşık
cansuaydin larab24 dokuz aylık kızım hala öğün olarak kahvaltı etmiyor bazen yumurta yapıyorum peynirli, otlu .. bı iki gidim belki. Peynir seviyor ama, peynir yiyor biraz.. salatalık kemiriyor.. ille meme🤷
Sedauysal larab24 zeytin peynir kaşar melemen salatalık tahin pekmez patates krep yani kısaca sofrada ne varsa ondan yediriyorum ayrı olarak birşey yapmıyorum