Altntaskadrye Kızlar 40 günlük bebeğim var kendi acıkınca emziriyorum bu aralar çok uyuyor memeyi fazla almıyor doyuyor mu anlamıyorum üzülüyorum kakasını çok zor yapıyor hep bi mız mız ne zaman nasıl düzelir ki 😔😔
Satgiray Altntaskadrye 2 saat i geçmeyecek şekilde emiyorsa uyuyorsa skntı yok inşallah en fazla 3 saat uyanmıyorsa siz uyandırın
defmommy Altntaskadrye benimde 37 günlük kızım kendi canı istemeyince almıyor onda da 5 dk hızlı hızlı emip bırakıyor doymasa ağlar meme ister diye düşünüyorum
Kubraasel61 Altntaskadrye canim benimki de 42 günlük kilo alımı gzuelse 30 günlükken gittiğinde korkma uyusun 5 saate kadar eğer daha çok geverse uyku arasında emzir bana hemşire öyle.soyledi bide kakasini hergun yapmaması normal korkmayın anne.sutu emen çocuklar 10 gune kadar yapmaya bilir anne sutu içtiği için bide miz kiz olması gaz sancısı büyük ihtimalle benimkide.arada öyle oluyor
Altntaskadrye zeynepzeze üstten ve alttan gazını atıyor ama karnı gurur gurur ediyor kaka yapamıyor 🤷♀️🤦♀️
Altntaskadrye Aysya uyandırıyorum hiç oralı olmuyor içi geçik oluyo uyansadaw meme almıyo kendi isteyince alıyor