Yzm1081 Merhaba arkadaşlar benim 11 buçuk aylık bebeğim var ve yaklaşık 4 aydır geceleri saat başı hatta yarım saatte bir uyanıyor ve emmeden uyumuyor bi sen göğsümün biri sürekli yara 😢 gündüz uykusu çok az dün gece saat 1.30 civarı bir uyandı 3.50 anca uyudu defalarca denedim neyi yanlış yapıyorum anlayamadım tavsiyeleriniz var mı neler yapmalıyım?şimdiden teşekkürler 🙏
Albayrakokur Yzm1081 benim bebeğimde öyle 5 aylık5 aydır böyle kehribar tavsiye ettiler kokyesini spaeiş ettim dene istersen bi deneynler menun bnde bakıcam bi
Albayrakokur bossbabysmom Yzm1081 ben kehtibarı kullandım uykusuna tam olar diyemm ama diş için çok salyalıydı salyası kesildi kullanalı 4 gün faln oldu kehribar diş için falan çok iyiymiş de tavsşye ederim sizede
Yzm1081 mom0989 bazen pirinç unundan mama yapıp içine muz ezip onu yediriyorum bazen de hazır arı mama pişirip onu veriyorum tabi yatmadan da emzirip öyle uyutuyorum
menekse2401 benim kızım da 4. ayından beri aynı😢 9 aylık şuan, 5 aydır uykusuzuz, sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. ne yaptıysam olmadı, keşke çaresizliğinize yardımcı olabilseydim🙏🏻
Melike_duru Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş 2 buçuk yaşındayız uyku sorunu bitmedi bitmeyecek bence. 22 aylığa kadar saat başı kalkardı emmek icin açlıktan değil alışkanlıktan, sütten kestik bir hafta güzelse diğer hafta uyumuyor. ya geç uyuyor ya uykuya zor dalıyor ya gece uyanıyor yatmıyor hep öyle bir problem bilmiyorum kafayı yemedim iyi dayandım bence dayanıyorum da. Saat 10 da başladım yatırmaya olmadı babasına verdim 1 saatte o uğraştı şimdi yine yoğurt yedirdim ben aldım napıcam bilmiyorum 😔
Yzm1081 Melike_duru yaaa 🥺ne kadar zor gerçekten inşallah hemencecik uyur ya valla geceyle gündüz birbirine karışıyor artık gündüz sürekli eteğimde iş güç desen yapamıyorum gece uyku yok inşallah tez zamanda düzelirler de rahat ederiz 🙏🤲
Yzm1081 Albayrakokur inşallah işe yarar bi de ondan bi korkum var benim acaba kopartıp boncuklarını yutar mı ki diye 🤷♀️
Albayrakokur Yzm1081 boynuna göre yaprsın zaten boynundan öyle aşağı sarkıcak çok uzun bişey değil zaten kısa olur
bossbabysmom Albayrakokur almak istedm.kehribar ama faydasi var mi diye cekindm cok ucuz da degil.. ama eger faydalıysa alaym