LiTeraRy esilamina23 7bck 8 aylikti mecburum koyuyorum kizima tek basima bakiyorum kizim 9 aylik 🤦♀️
SbnmTlg esilamina23 Omurga bozukluklarına, gelişim bozukluklarına, denge bozukluklarına, kendi ağırlıklarını yürüteçsiz kontrol etmekte zorlanmasına neden olabilir.
MeLekSeLiM esilamina23 3. Çocuğum 6 aylıkken koydum 3 numaramı şuan 7 aylık kızımada dier oğluma da bindirdim bir zararını görmedim
Elf112 Ben 7 ayda kullanmaya basladım ara ara biniyor bi zararını görmedik hiç daha rahat iş güç yapıyorum
Mom078 esilamina23 Üst komşumun oğlu 1 buçuk yaşında çocuğun parmak uçları su toplamış kıpkırmızı yürüteçten dolayı
minnosizmmm esilamina23 bizim ilk doktorumuz onaylamıyorum dedi sonra bazı sebeplerden başka doktora gittim o da 2 çocuğumu onda büyüttüm saatlerce tutma 10-15 dk binsin günde 1 saati geçmesin hem enerjisini atar hem mutlu olur dedi kızım su an 8 ay 17 günlük 10 gündür kullaniyoruz inanılmaz mutlu oluyor ve yorulup güzel uyuyor 11. Ayda bırakmamizi söyledi bu arada
Cakos esilamina23 yurutec kullanmadim zipzipa koydum. 10-15 dakikayi gecmeyecek sekilde . Simdi 14 aylik oldu yuruyor . Yurutec kullanmayin bence gerek yok . Kucukken ben cok binmisim ayaklarim ice basiyordu . Sonra ortopedik ayakkabi kullandim duzeldi cok sukur . Yurutec alacaksaniz da cok kisa sureler de bindirin . Uyanik oldugu sureyi full yurutecte gecirmesin mesela .
Cihangiriinannesii esilamina23 Oğlum 7.5 aylık hiç koymadım koymayı da düşünmüyorum doktorlar da önermiyor zararı var 😊