Beren13 Arkadaslar bebegim 9.5 aylk uyandiginda tek basina oturuyo yatakta korkmaya basladim artik ya ben uyurken duser falan diye sallanan besik yatak altinta 4 tane cekmecesi var yatakta degstremem var mi bu durum yasayip da onlem alan nasil onlem aldiniz acaba
Cakos Beren13 İnternette yatak kenari korumaliklari satiliyor cikarilip takilabilen belki isinizi gorur.
Aysu01- Beren13 ben park beşik aldım tek onun 2 kademesi var hani 7 aya kadar ilk kademeyi kullandım kızım 21. Ayına girecek çok memnunum ayağa kalksa bile düşemez yani uyanınca da bagiriyo zaten anne anne diye 😊
Mrvcck Benim bebeğim de ayağa kalkmaya başladığı için park yatağa geçtik. Gerçekten en iyi çözüm park yatak. Biz sunny baby aldık 25 kilo taşıma kapasitesi var, uzun süre kullanmayı planlıyoruz.
Beren13 Mrvcck kayinvalidemlerle kaliyoruz onlar aldi bu yatagi bende almak isterim ama acikcasi simdi onu alcak bi durumum yok simdi ki aklim.olsaydi park besim aldrrdm bende akl edemedik iste o zman heyecandan dusunemiyo insn boyle seylri
Mrvcck Beren13 evet canım haklısın, ben de anne yanı beşikten sonra uzun süre yanımda yatırdım daha sonra aldım park yatak. Acemiliğimize geliyor bazı şeyler, üzülme. Çözüm olarak çok yüksekse beşiği yer yatağı yapabilirsin.