Newmamaandlove Herkese merhaba güzel anneler doğum yapalı 3 ay oldu sezaryanla bebeğimi kucağıma aldım . 60 kiloyla hamile kaldım 83 le doğuma girdim . Doğumdan sonraki 1. Haftamda 72 kiloya inmiştim . Şuan 69 kiloyum . Bebeğimi emziriyorum hep sağlıklı beslenen biri olmama rağmen asla gitmiyor kilolar . Hayatımda zaten çikolata abur cubur tüketen biri olmadım nolurrr yardım edin nasıl gidecek bu kilolar
SenaaTuna Newmamaandlove bende bir köşede bekliyim 🙄 spor yapmadan vücut toparlanmaz diye duydum ama bilemiyorum ne olacak bu durum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mom299 Newmamaandlove Ahh abacı ahhh heç sorma kelin ilacı olsa başına sörer di valla bende 56 ile hamile kaldım 74 le girdim hala veremedim 68 düştüm geri aldım sanki.çok lazımmışlar gibi 😒bide kaldı lar 3 aydır giden yok sadece geliyolar bende abur cubur yiyen bir insan degilim gele cayla hiç sevmem birseyler yemeyi ama artık bebe büyüdükten sonra cercez yapcak bişey yok 😉
BhtrOlcay_ Newmamaandlove bende öyleyim ya günde 3 ltreye yakın su içtim ama yok yok yok kaldı yapıştııı nasıl vericez arkadaş ya yürüyüşte yapmak şartmış dışarıda çıkamıyoruz ki virüsten dolayı 😑🐱
Azize1 Spor önemli benimde gitmiyordu kilolarım spora başladım 1 ay olucak 1 bucuk kilo verdim ve çok seviniyorum 🤗
Sedaalp Bol bol rezene çayı için ben 2 öğün yiyorum öğlen kalkıyoruz sağlam bı kahvaltı yapıyorum birde akşam aralarda da rezene çayı ve biraz hareket hergun gram gram baya gidiyo 2 aylık bebeğim var doğumdan önceki kilomdan daha zayifim
Newmamaandlove Sedaalp ben Rezene anason , kişniş , kimyon ,papatya bunları karıştırıp günde bir fincan tüketiyorum :) Rezene de içicem teşekkürler
sun88 3 ay kısa bir süre ama. Kendinize zmaan verin anneler bebeklerin peşinde bi bakmşsınız gidiyor kilolar. Bemde 58 ile hamile kaldım. 75 ile doğuma girdim. 🤭Doğumdan 6 ay sonra adrt görmeye başladım ozaman hızlı kilo verdim. 58e düştüm yine😌 bebeğim 9 aylık. Emeklemesi ayaklanması derken sürekli bi hareket halindeyim zaten. Ekmeği az yerim pilav hiç yemem 😁
Mom299 BhtrOlcay_ Aman 15 gün sabit yürüdüm günde 3 litre suda içtim gece uyandım gene içtim yanimda ayırmıyorum 1.5 litre su sişesini ama hala giden yok hep geliyolar yok canım bogazı kesmeyince gitmiyor süt yapcaz diye biyandan götürüyoruz ondan galiba 🤣🤪
Angelif35 Maalesef ben de 58 kg ile hamile kaldım, 74 kg ile doğuma girdim, normal doğum yaptım, ilk 1 ay 10 kg gitti, ama gerisi gitmiyor yapıştı kaldı 6 kg :(( bebeğim 4 aylık şuan yeni adet görmeye başladım gider inşallah bu kilolarımız😒
BhtrOlcay_ Mom299 hahah valla canım iki öğüncük yiyorum 😄😄 hamile kalmadan önce kollarım kürdan gibiydi ya çıt kırıldım herkes derdi incecik incecik şimdi oldu sopa gibi hiç sevmiorum keşke yine kürdan gibi olsaydııı😭😭
Mom299 BhtrOlcay_ Off of bende öleydim yaa bir,zamanlarrrrrrrrr 😭ama aynaya baktımmı kendimi bu ben olamm diyorum sonra kendime diyorum ki harikasın be buda bi.dönem diyorum gülüp geçiyorum 😂😂