Mavisinannesi61 Kizlar ya hep aklımda bı soru var. Benim sütüm ilk zamanlar çok vardı ama bebeğim mamaya alıştığı için doğru düzgün emmesi ve sütüm azaldı. Ne yaptıysam cogaltamadim. Herşeyi denedim. Şuan oğlum 4 ay 26 günlük ve mamayı istemiyor memeyi istiyor. Acaba süt sağma makinesi alsam sagim yapsam bu saatten sonra cogalirmi? Faydası olurmu?
Ayzmm Mavisinannesi61 sık sık meme bosalirsa uretim artar suan bndede durum ayni ama bizde ne meme ne mama istegi var😂3 ay 25 gunluk sagiyorum bakalim cok pismanim o yatak yorgana akan sütlrrimi sagmadigima😒😒
Ogretmenannee1 Mavisinannesi61 tabi olur . Bosaldikca yeri dolar ve bol bol emsin gelmesede emsin emdikçe gelir
SenaaTuna Mavisinannesi61 doğru teknikle doğum yapmamış birinin bile sütünü getirtebiliyorlarmış diye duydum.inşaAllah gelir siz pes etmeyin yeterki 😌
Neslitugra Mavisinannesi61 emmek istiyorsa emzirin surekli ne kadar emerse o kadar cogalir bebegin emmesi corak memeden sut getirir der annem😉 sut gelmedigi icin agliyorsada emzirme destek araclari var memeye yapistiriyosunuz falan belki ise yarar disardan mama veriosunuz ama memeyi emmeye devam ediyo onlari deneyebilirsiniz
Mavisinannesi61 Ayzmm yaa bende öyle çok pismanim. Sezeryanla doğum yaptım ilk 2 gün sütüm hiç gelmedi. Bide meme ucunu tutamadığı için emmedi. Mama vermek zorunda kaldim. Sonrada mamaya alisti. Sütüm gelmeye başladı iki gogsumdede fışkırıyordu ama emmedi beyfendi. Emmeyince sütüm çekildi resmen. Yinede emziriyorum ama çok az geliyor farkındayım az gelince sinirleniyor bırakıyor. Mama verirken bile mememi emmeye calisiyo kafasını çevirip bende belki sağma makinesiyle sagarsam çoğalır diyodum
Berk2020Mert2008 Ayzmm aynı gün doğum yapmışız ve aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım bu 4. Ay atağı ile mi alakalı bu meme reddi mama reddi
Mavisinannesi61 Ogretmenannee1 gelmeyince emmiyor cnm ama memeyide sürekli istiyor mama verirken bile ağlayıp ağzını memeye doğru çevirip emmeye calisiyo. Memeyi veriyorum çekiyor çekiyor az geliyor diye yine ağlıyor. Napicami şaşırdım artik
Mavisinannesi61 SenaaTuna ay inşallah ya valla yoruldum artık sürekli süt artsın diye yiyip içmedigim şey kalmadi
Ayzmm Mavisinannesi61 aynen benimde 3 gun sonra sagarak geldi kesinlikle yarin hemen sagmaya baslamalisin😊
Ulku_Aymiram16 Size öneriz bebeğiniz emiyor mochi gögüs pompası alın bebeğiniz bir memeye emerken diğerinede onu takın farkı göreceksiniz sütünüz artacak iki gögüste çalıştığı için beyin ikiz bebek varmış gibi fazla süt üretimine geçiyormuş ama elektrikli ve manuel pompaları tavsiye etmem
Mavisinannesi61 Ulku_Aymiram16 ya cnm araştırdım ama eğer sütünuz azsa almayın cogalmiyor diyorlar. Sadece bir gogusu emzirirken diğerinden akan sütün boşa gitmemesi için kullanımı güzel diyolar.
Mavisinannesi61 Ogretmenannee1 cnm helva maydanoz soğan bulgur pekmez tahin rezene süt arttırıcı damlalar, kuru kayısı ve kuru incir kaynat bilandirda geçir iç dediler onu, yulaflı bisküviler maltana icicekler herşeyi denedim. Kim ne dediyse yaptım ama olmadı malesef☹️
Ogretmenannee1 Mavisinannesi61 işe yarar o yavaş yavaş aynı zamanda emzir de kuzum sen sağ bol bol özellikle gece sağım yap
Ulku_Aymiram16 Mavisinannesi61 alakası yok ben doğumdan önce çok araştırdım alsammı diye keşke dedim milleti dinlemeseydim iyiki almışım benim sütüm akmıyodu ki emzirirken zaten emmiyor kızım bıraktı 1 ayda ben mochiyle arttırdım sütümü şuan sırf anne sütü alıyor kızım sağma sadece 30 cc çıkarıyo ikisi birlikteyken 160 220 sen düşün bence
Mavisinannesi61 Ulku_Aymiram16 yaaa alayım ozaman belki cogalirsa mamayı biraktirrim çünkü mamayı içmiyor zorla icirmeye çalışıyorum☹️
Ulku_Aymiram16 Mavisinannesi61 ben bıraktım mama karşıtıydım çünkü içinde neler var bilmiyoruz daha yene doğmuş yavrularımızı şimdiden zehirlemeyelim çünkü senin bi damlan onun için daha değerli ben hala 1 ay verdiğime pişmanım tabi çok şükür kızım öyle abartılacak şekilde içmedi ya içmek istemiyodu yada içtiğini çıkartıyodu zaten diyorumya şuan 5 5.5 aylığız kızım anne sütü içiyor
Annesi00 Mochi kullanım amacını tam anlamadım ben?, ben mesela iki meme birden emziriyorum genelde tek seferde, o zaman mochi kullanmam saçma olur değil mi? Bir yandan da süt biriktirmem lazım çünkü işe başlayacagım, nasıl yapacagım bilmiyorum 😟