Deletedmom60 OncedenGurme anne sütüne en yakın ve doğal içerikli mama hipp organik combiotic 👍🏻 biz de onu kullanıyoruz
OncedenGurme Deletedmom60 ikisinde de gaz vs problemi olmadı. Ama sanki hipp çok tok tutmuyor gibi. Siz böyle bişey fark ettiniz mi?
Anneyim48 Hiçbiri golden goat öneriyorum kilo alditmasi doyurmasi gayet guzel tabi her bebek farklıdır benim bebeğim cok sewdi benimki tawsiye sadece
OncedenGurme Anneyim48 evet aslında golden goat’ı da denemek istiyorum. Hipp var şu an yeni açılmış. Bitince deneyeyim 👍🏼
OncedenGurme Sevgilimmm bu ay kullandım daha doktor kontrolüne gitmedik onun için yaradı mı bilemiyorum henüz 😊
Kavinsmom Hipp combiotic en iyisi sadece benim minnoşa hazımsızlık yaptı değiştirdik lakin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Her bebek aynı değil maalesef
Mrvoykulina Sma1 nasil ben yeni basladim pek bilgim yok ama cok gaz yapiyor biberondan kaynakli mi ki acaba
OncedenGurme Mrvoykulina hiç kullanmadım. Gaz için anti-colic biberon kullanıyorum. Biberonu tortu kalmayacak kadar az ve yavaş sallıyorum. Salladıktan sonra kapağını açıp kapatıyorum hava çıksın diye
yigitmomss Aptamil 4 aldim balik gibi kokuyodu yemedi oglum.hipp i bilmiyorm.ama aptamil almazdım bilseydim👎
OncedenGurme yigitmomss bence mamaların hepsi pis kokuyor. Meme+mama şeklinde gidiyoruz. Mamadan sonra ağızdan gaz çıkarınca o bile pis kokuyor bana 🙄